Petar_Petrovic
Veoma poznat
- Poruka
- 14.520
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa I to je tacno delimicno moja braca neka su za opoziciju moja cerka je za opoziciju starci I neka braca su za vlast ja samo cutim I ne ulazim u nikakve diskusije da se ne bih bezveze svadjao najveca mi glupost oko politike se svadjati tako da sam neopredeljen ima nas valjda barem 3 posto etoautorski odgovor. NIJE TAČNO
peti oktobar je srbiji nametnuo nato stranke, koje su se odmetnule od naroda.
ds rezim je odbio dijalog sa narodom
zato otpaci ds rezima ne mogu da sastave vise od 10% glasova. narod vas nece!
Najbolje vam je da sprovedete revoluciju. Platio bih da gledam oklopnjake kako vas jure po BG.
autorski odgovor. NIJE TAČNO
peti oktobar je srbiji nametnuo nato stranke, koje su se odmetnule od naroda.
ds rezim je odbio dijalog sa narodom
zato otpaci ds rezima ne mogu da sastave vise od 10% glasova. narod vas nece!
licne frustracije su nebitnePa I to je tacno delimicno moja braca neka su za opoziciju moja cerka je za opoziciju starci I neka braca su za vlast ja samo cutim I ne ulazim u nikakve diskusije da se ne bih bezveze svadjao najveca mi glupost oko politike se svadjati tako da sam neopredeljen ima nas valjda barem 3 posto eto
Moj pradeda je za vreme wwII bio u cetnicima jedini put kada sam ga video iznerviranog bilo je kada je onaj dobrica cosic izabran za predsednika bese,cujem ga kako psuje nekog djaka I to I ispricami pricu neku gde su partizani imali sukob sa cetnicima pred kraj rata gde im taj dobrica cosic a tada ga zvali djak objasnjava kako kada oni dodju na vlast nece biti poreza za seljake kako ce bolje da zive ito ali mi kaze tada kako su im likvidirali neke ljude koje su zarobili,e sad najbolje je ziveo I imao za vreme komunizma iako ih nije voleo cak bio gazda imao sluge tada su ljudi radili za njega za vreme gladne godine dnevnica kilo zita bila.to je jedini put da se javno ofirao u stvari pred damnom da ih ne voli a ja mislio da je za njih.bilo mi cudno jer sam voleo da ga peckam kako je ********* a vidis on cutao celo vreme opasan bio,namazan.licne frustracije su nebitne
juce mi kaze jedan koji radi u komunalnoj firmi ima masnu platu, sta AV ovo, sta ono?
gledam ga kao da je bolesan, ako mu dodje djitler imace duplo manju platu, zene ce da dobije otkaz a deca nece imati gde da se zaposle. budala idijotska, udario mu standard u glavu, menja krseve svake dve godine
Vučić donosi zlo.Najbolje vam je da sprovedete revoluciju. Platio bih da gledam oklopnjake kako vas jure po BG.
Ispravi me, ali tvoj firer je smanjio plate 2014.licne frustracije su nebitne
juce mi kaze jedan koji radi u komunalnoj firmi ima masnu platu, sta AV ovo, sta ono?
gledam ga kao da je bolesan, ako mu dodje djitler imace duplo manju platu, zene ce da dobije otkaz a deca nece imati gde da se zaposle. budala idijotska, udario mu standard u glavu, menja krseve svake dve godine
To je trebalo da kažeš 2008, kada se objektivno živelo najbolje, a ti i vučić i dalje prdeli kako gladujete.Eto I taj sto si ga pomenuo da radi u komulnoj sluzbi za dobre pare a Boga pitaj sta radi I smeta mu vlast,ljudi su u sustini uvek buntovnici da dodje na vlast najbolji covek na svetu,strucan,sposoban opet ce mu se.naci zamerka,zalosno ali istinito.ja nisam glasao od 2008 I pre korone zavrsim za mesto boravka I stigne mi papir da sam upisan u biracki spisak blabla,I sada me udavise kuci za koga cu da glasam,kao da je moj glas nesto bitan,I tako da se ne svadjam glasacu ali za sebe
Pradeda mi bio seljak kakav strucnjak,njemu bitno bilo da ima stoku I njive da mu se rade a dobricu sam pomenuo jer nisam imao pojma da nesto moze da ga izvede iz taktadeda ti nije bio neki strucnjak ni za sta
kobrica je formirao celu tadasnju opoziciju polovinom osamdesetih. okupljao ih, instruirao i organizqaovao
samo se jadan drzao u senci.
i sve nas je zahebao tom ds kontrarevolucijom, i to za vreme dok smo bilo pod vojnim napadom natoa spolja i biranije iznutra.
sve sto smo nahebali dobrica je kriv. sto su dedini dosli na vlast petog oktobra, i to je bila katastrofa
znao sam jednog cetnika, bio je finansiski direktor u beogradu, i profesor na ekonomiji, i ganjao je studentkinje
Pa glupo je da se pretvaraju u SNS, najgluplju skupinu svih vremena.ds ideja moze lako da se ukljici u politicki zivot srbije - da se odrekne djindjica, petoh oktobra, nasilne privatizacije drustvenih firmi i banaka u srbiji, i da se odreknu zastupanja da su srbi krivi za secesiju slo i cro i ratne zlocine. jednom ce morati, sto pre to bolje
Autorska tema
Vučić je podelio Srbiju. To je definitivno. Na njegovoj strani su ljudi iz llicne koristi dok na drugoj oni koji nemaju koristi što ne znaci da ne bi se prodali da im je ponudjeno. Mnogi zbog posla, ga uzdizu u nebesa i rade po direktivi, kako bi preziveli i sacuvali radna mesta. Njihove porodice takodje su njegovi fanovi.
S jedne strane prazneerpe a drugoj baklje.
Svugdeje prisutna duboka podeljenost. Oni što ga brane ne znaju navesti ni jedan ispravan razlog osim svog dup.eta, dok oni koji ga kude svesni su nikakve opozicije, zute bande.
Izbori ili bojkot?
Ne valja ni jedno ni drugo.
To još više deli Srbiju i dovodi mozda do toga da narod pomisli da je jedino ulicom i silom nešto moguce? To ne valja ali ovo ludilo vodi ka tome.
Vučić, Šešelj, Drašković, Dačić, svi pod jednim krovom, uz cedu i canka "krvne neprijatelje" uz mitrovica vulina , kompletna estrada devedesetih...
Podeljeni smo , bolje se ne nazire.
Kud plovi ovaj brod?
oces besmisleno. uzmi ogledalo! ha, ha, haMa nedopire to do njihovim ušiju, ne zato što su ima uši male , nego zato što imaju promaju, čist primer ovaj marinac što piše po 5-6 besmislena posta po stranici na bilo kojoj temi. Slučajno sam uzeo baš taj primer te najgluplje skupine, ne zato što je on verovatno najgluplji među njima , nego zbog očiglednog primera velike promaje......
To prvi put čujempodele su kod nas normalne. Otac u cetnici sin u partizani............
Pa 1990 Milosevic je tolko podelio narod da su u severnoj srbiji poceli formirati dobrovoljacke jedinice za napad na Nis, Leskovac, ...celu juznu i istocnu srbiju koja je svojim glasovima dovela milosevica na vlast. Umalo gradjanski rat u srbiji...........srecom, ti dobrovoljci su "kanalisani" na frontove Vukovara, Knina, Pakraca, Bihaca.............pa su juzno i istocnosrbijanci preziveli...............
Nek zahvali Borisu Tadiću na devizama.brod ko brod ide tamo vamo
moj rodjak kupio barku, bice pecanja po moru!
Kevi ostavljaš da okopava baštu a ti ideš na more.brod ko brod ide tamo vamo
moj rodjak kupio barku, bice pecanja po moru!
oces besmisleno. uzmi ogledalo! ha, ha, ha
imam svoj nick i tako mi se obracaj
Vucic je naveo politiku istu kao '90-ih,sem sto je malo pokrao i od demokrata,ap tako zamazuje oci naivnima.Opet poredite Slobu i Vučića?
Nije bitno šta je Milošević radio. Igrači, teren i kontekst nisu isti.