Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 46.006
Ja stvarno ne znam otkud ova tema nastade....mora da se gospodja prebacila sa nekog drugog foruma....ovde sve super divno i slatko.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na savetu, trudim seNe dozvolite da vas tretiraju kao djubre, jer ovo nije korpa za otpatke !
Ja stvarno ne znam otkud ova tema nastade....mora da se gospodja prebacila sa nekog drugog foruma....ovde sve super divno i slatko.
Jao jel' ovo originalni i najbolji ikada Šerlok Holms?
Eto kakvi smo postali, pa se to samo odražava na forumu i drugim društvenim mrežama...
https://www.espreso.rs/kultura/film/672415/rade-serbedzija-srbija
@Soradze nažalost.
Kakvo pitanje, pa nije članak moj, sa interneta je, javno vlasništvo, izvoli slobodno
Da li dozvoljavaš, da iskoristim priliku i da postavim ovaj tvoj prilog na "Pozorište"? Ili, možda ti to da uradiš, a?
U tom članku postoje dve stvari koje treba odvojitiEto kakvi smo postali, pa se to samo odražava na forumu i drugim društvenim mrežama...
https://www.espreso.rs/kultura/film/672415/rade-serbedzija-srbija
?Ma Mito iskreno zabole me, ebo vas članak, radite šta hoćete sa njim, ona pita jel' može da podeli, ti raščlanio, a mene briga drugovi moji doktori
Kažem da sve može, ne smeta mi da neko podeli, niti analizira, samo mene mrzi da ulazim u detalje, a to što si ti napisao je apsolutno tačno, slažem se, samo me mrzi da pišem, nije mi dan.
Mene zanima kad se ovde napreduje kad pišeš kvalitetne tekstove, broj napisanih poruka ili ulagivanje moderatoru i ostalim administratorima ?
A kakvu vrstu napredovanja očekuješ i čemu?
Šta znači napredovati na forumu?
Zar ne pišeš ili čitaš zbog sebe, zbog zabave ili da nešto saznaš novo?
Ako neko piše samo da bi,, napredovao" mislim da nije na pravom mestu.
Samo pisanjem poruka. Sto vise pises tako ces brze stici do novog ranga(to sto ti pise ispod imena)Mislio sam na rang ovo što ti piše ispod imena i ostala ovlašćenja, onako čisto iz radoznalosti nisam opsednut time.
Mislio sam na rang ovo što ti piše ispod imena i ostala ovlašćenja, onako čisto iz radoznalosti nisam opsednut time.
Samo pisanjem poruka. Sto vise pises tako ces brze stici do novog ranga(to sto ti pise ispod imena)
Mozda neke neformalne sta znam. Ako mu je to bitno moze da pobedi na onim takmicenjima pa da bira sta ce da mu pise ili da bude dobar sa administracijom to uvek pali.Tako je, ali to ne donosi nikakve povlastice
Cak ni ako zeli da bude moderator to ne mora da znaci, neki su moderatori sa par hiljada pa cak i par stotina poruka dok neki sa godinama iskustva i desetinama hiljada poruka nikad nisu bili moderatori.Da ti zadovoljim radoznalost. Rang ništa ne znači, niti donosi kakva ovlašćenja.
Jedino ako želiš da postaneš moderator, mada za mene to nije napredak, već samo obaveza.
Neko to želi i ume da radi a neko ne.
Broj poruka zavisi od toga koliko učestvuješ u diskusijama ili kao ja u ćaskanjima. Meni je to najzanimljiviji deo foruma.
Svako se pronađe u nečemu, a mislim da je najbitnije da u tome sačuva pristojnost i prisebnost.
Ne znam, meni lepo kad pročitam da sam "Domaćin"Da ti zadovoljim radoznalost. Rang ništa ne znači, niti donosi kakva ovlašćenja.