KUD PLOVI KRSTARICA SA OVAKVIM FORUMAŠIMA?

Ja stvarno ne znam otkud ova tema nastade....mora da se gospodja prebacila sa nekog drugog foruma....ovde sve super divno i slatko.
736124.gif

Eto kakvi smo postali, pa se to samo odražava na forumu i drugim društvenim mrežama...
https://www.espreso.rs/kultura/film/672415/rade-serbedzija-srbija
U tom članku postoje dve stvari koje treba odvojiti
- Nepoštovanje prema starijima, bez obzira o kome se radi?
Očigledan nedostatak domaćeg vaspitanja.

- Da li je u redu remetiti nečiji privatan mir time što ćemo ga salitati na javnim mestima?
Mnoge javne ličnosti, posebno u inostranstvu, bi zavidele Radetu zato što mu narod dozvoljava da bude kao i svi ostali. Koliko se njih prerušava samo da ne budu prepoznati.

Mene zanima kad se ovde napreduje kad pišeš kvalitetne tekstove, broj napisanih poruka ili ulagivanje moderatoru i ostalim administratorima ? :)

A kakvu vrstu napredovanja očekuješ i čemu?

Šta znači napredovati na forumu?

Zar ne pišeš ili čitaš zbog sebe, zbog zabave ili da nešto saznaš novo?
Ako neko piše samo da bi,, napredovao" mislim da nije na pravom mestu.

A kakvu vrstu napredovanja očekuješ i čemu?

Šta znači napredovati na forumu?

Zar ne pišeš ili čitaš zbog sebe, zbog zabave ili da nešto saznaš novo?
Ako neko piše samo da bi,, napredovao" mislim da nije na pravom mestu.

Mislio sam na rang ovo što ti piše ispod imena i ostala ovlašćenja, onako čisto iz radoznalosti nisam opsednut time.

• Podržavam
Reactions: DUH
Mislio sam na rang ovo što ti piše ispod imena i ostala ovlašćenja, onako čisto iz radoznalosti nisam opsednut time.

Da ti zadovoljim radoznalost. Rang ništa ne znači, niti donosi kakva ovlašćenja.

Jedino ako želiš da postaneš moderator, mada za mene to nije napredak, već samo obaveza.
Neko to želi i ume da radi a neko ne.

Broj poruka zavisi od toga koliko učestvuješ u diskusijama ili kao ja u ćaskanjima. Meni je to najzanimljiviji deo foruma.
Svako se pronađe u nečemu, a mislim da je najbitnije da u tome sačuva pristojnost i prisebnost.

Da ti zadovoljim radoznalost. Rang ništa ne znači, niti donosi kakva ovlašćenja.

Jedino ako želiš da postaneš moderator, mada za mene to nije napredak, već samo obaveza.
Neko to želi i ume da radi a neko ne.

Broj poruka zavisi od toga koliko učestvuješ u diskusijama ili kao ja u ćaskanjima. Meni je to najzanimljiviji deo foruma.
Svako se pronađe u nečemu, a mislim da je najbitnije da u tome sačuva pristojnost i prisebnost.
Cak ni ako zeli da bude moderator to ne mora da znaci, neki su moderatori sa par hiljada pa cak i par stotina poruka dok neki sa godinama iskustva i desetinama hiljada poruka nikad nisu bili moderatori.

Back