КУЦНУО ЈЕ ЧАС: САВЕЗ СРБИЈА – ГРЧКА!

Да ли сте за савез Србија - Грчка?

• Јесам за савез Србија - Грчка

• Нисам за савез Србија - Грчка

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Schlosser

Iskusan
Poruka
5.015
Извињавам се поштованом колеги Лепом Бори што сам парафразирао наслов његове теме, ал мислим да су ствари итекако повезане, и да би пре стварања руско-српске империје, ко први корак, логично требали да стварамо неке мање савезе, нарочито у часу кад се читав поредак „ЕУ“ из темеља клима.

Ништа не би било природније него да најпре направимо савез са Грчком:

- Грци су нам осведочени пријатељи, и традиционално, а посебно се то видело задњих деценија, највише протеста против НАТО агресије на Србију 1999. било је управо у Грчкој.
- Грчка није признала Космет, нити ће, чак и кад би којом несрећом српске власти то учиниле
- Грци су православни
- Грци пишу ћирилицом
- на територији Грчке налази се наша највећа светиња – Хиландар
- историјски, скоро читава грчка територија била је у склопу српске средњевековне државе за време цара Душана, који је био и „цар Срба и Грка“
- даље историјски, знамо шта за сваког Србина значи Крф, Плава гробница, Зејтинлик...
- на овај начин, лакше би решили и питање јужне Србије, познате званично данас под именом „БЈРМ“
- коначно, Грчка је колевка европске цивилизације, одатле потиче она ПРАВА ЕВРОПА, супротност вештачкој бирократској творевини „ЕУ“

Дакле, јесте ли за то да направимо српско – грчки савез?

У име тог православно-ћириличног братства, решио сам да и овде почнем да користим српску ћирилицу. :cool:

Замолио би модераторе да не дирају тему, с обзиром да слична, Борина, стоји слободно већ месецима.

ne smeta ti sto je Grcka clan NATO? sto su na prst u dupe sa Vasingtonom?

koliko Srba zivi u Makedoniji tacno?

i kakve veze ima sto je car Dusan kratkotrajno vladao dobrim delom Grcke pre jednog milenijuma? isto tako Vizantija je vladala srpskim zemljama jako dugo, od kakvog je to znacaja za danasnje vreme? jel Grci treba da proglase neko pravo nad Srbijom? ili Turci? ili nacisticka Nemacka? kakav je to argument? jel Srbija treba da ima neke teritorijalne pretenzije na Epir? ili Solun?

Evo da kazem opet :D Znaci ako sa Grkom imas neki dogovor i posao, organizaciju i da to sve dogovoreno sigurno i obecano. Da mu dodje neko i da mu ponudi i 5 evra vise, taj te vise ne poznaje, iskljucuje telefon, pravi se lud ,menja sve. Nema veze sto se seli da dogovorite, sto dao rec i jeli ste i sta god :D Taj savez bi ti bio znas kako dobar :D

Uostalom Grci ako ce da gledate istoriju su najveci krvnici Srba vekovima, vise nego bilo koji drugi narod :D Ali konvertuje se u njihovu religiju, malo pismo i sta kazes, ajd zaboravimo sve i da pljujemo neke tamo :D Mislim za sve koji se pozivaju na tradiciju i istoriju :D LOL

Poslednja izmena:
Извињавам се поштованом колеги Лепом Бори што сам парафразирао наслов његове теме, ал мислим да су ствари итекако повезане, и да би пре стварања руско-српске империје, ко први корак, логично требали да стварамо неке мање савезе, нарочито у часу кад се читав поредак „ЕУ“ из темеља клима.

- Грци су нам осведочени пријатељи, и традиционално, а посебно се то видело задњих деценија, највише протеста против НАТО агресије на Србију 1999. било је управо у Грчкој.
- Грчка није признала Космет, нити ће, чак и кад би којом несрећом српске власти то учиниле
- Грци су православни
- Грци пишу ћирилицом
- историјски, скоро читава грчка територија била је у склопу српске средњевековне државе за време цара Душана, који је био и „цар Срба и Грка“
- даље историјски, знамо шта за сваког Србина значи Крф, Плава гробница, Зејтинлик...
- на овај начин, лакше би решили и питање јужне Србије, познате званично данас под именом „БЈРМ“
- коначно, Грчка је колевка европске цивилизације, одатле потиче она ПРАВА ЕВРОПА, супротност вештачкој бирократској творевини „ЕУ“

Дакле, јесте ли за то да направимо српско – грчки савез?

У име тог православно-ћириличног братства, решио сам да и овде почнем да користим српску ћирилицу. :cool:

Замолио би модераторе да не дирају тему, с обзиром да слична, Борина, стоји слободно већ месецима.

Цар Дадуш Нимани, или како га ви зовете "Душан", је бија цар Срба, Грка и Арбанаса, и као такав се помиње у свим књигама, па чак и у свим епсим писмама, па и оним гусларским.

- Грци су православни
- Грци пишу ћирилицом

Погледај мало боље ;) Ћирилица и латиница су настале из грчког писма :ok:

moze neki labavi savez, ali ujedinjenje ne hvala, necu da placam njihove dugove
Па и рекао сам савез, уједињење је само са Српском. Дугове не би требали да плаћамо, ни њихове ни наше, ионако треба тражити отпис дугова, па реорганизовати читав тај систем, за почетак.

ti oces da se ujedinjujes sa ovakvom grckom koja je duzna 300 mijardi ojra? jesi ti normalan? pa oni nemaju gatje na dupetu covece, kad ih naguze ovi bankari raspasce se kao nacija, ne vidim sto bi mi imali posla sa propalom grckom?

To što Grčka duguje je najobičnija sitnica sa obzirom da svaki Nemac duguje preko 180.000 evra što je 6 puta više od jednog Grka.

Sam taj problem "grčkog duga" je veštački inskonstruisan od stane zapada jer su Grci već doneli istorijsku odluku da se približe Rusiji. To su samo samrtnički trzaji zapada u pokušaju da promene grčku odluku putem ucena, pritisaka i na svaki drugi mogući način.

U svakom slučaju prepodstavljam da Grci čekaju samo konačan krah EU pa da kažu :

"ćao nema više ... :bye: "

To što Grčka duguje je najobičnija sitnica sa obzirom da svaki Nemac duguje preko 180.000 evra što je 6 puta više od jednog Grka.

Sam taj problem "grčkog duga" je veštački inskonstruisan od stane zapada jer su Grci već doneli istorijsku odluku da se približe Rusiji. To su samo samrtnički trzaji zapada u pokušaju da promene grčku odluku putem ucena, pritisaka i na svaki drugi mogući način.

U svakom slučaju prepodstavljam da Grci čekaju samo konačan krah EU pa da kažu :

"ćao nema više ... :bye: "
Već su rekli "ćao nema više" ,al ne EU nego sopstvenoj raji kojoj su drastično smanjili penzije i plate ,ukinuli raznorazna davanja i beneficije i skresali standard ,naravno Rusi su se jako potresli . :lol:

- Грци пишу ћирилицом

:hahaha:

greek-alphabet-lowercase.gif

Back