Kucnuo je cas da napravimo Nemacko Rusku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Nemacko Rusko Imperije ?

• Ne podrzavam, nikako ne!

• Podrzavam, to je spas Europe (a da li i Srbije?)!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Dugo sam razmisljao da li je upravo ovih toplih kasnih prolecnih dana sazrelo vreme da napokon napravimo Nemacko Rusko Imperiju Dobra i tako ispunimo zavet predaka i ostvarimo vekovne teznje najboljih sinova i kceri najjacih Europskih naroda ...

Analizirao sam pomno i situaciju u svetu , narocito u propaloj i bankrotiranoj Istocnoj EUrupi , - a naravno sa posebnom ljubavlju i paznjom sam pratio politicku situaciju u nasoj voljenoj Rusiji i nasoj voljenoj Nemackoj, i uveren sam da je nastupio pravi cas . ..

Dal li me podrzavate ili ne to mi nije uopste bitno - jer je proces stvaranja Nemacko Rusko Imperije neuzaustavljiv , ali ipak cu postaviti i anketu ... pa vi vidite ... Gledajte sa naocarima, ili bez! :ok:

_nobody_

Nemate sanse, dragi Srbi, ja sam Ruski Nemac, sa srpskim pedigreom. No PASARAN. Ja u firmama u kojima imam jak uticaj (Siemens, Bosh) uticem i vodim ruske strucnjake (koji znaju Nemacki, ali ja sa njima parlam Ruski bez akcenta) sa mnom, da Nemce priblizim Rusima.

Ideolosko delovanje, Krasavec Borivoje. Excuse mya, ali sorry, pardoniram se! :ok:

_nobody_

Nemate sanse, dragi Srbi, ja sam Ruski Nemac, sa srpskim pedigreom. No PASARAN. Ja u firmama u kojima imam jak uticaj (Siemens, Bosh) uticem i vodim ruske strucnjake (koji znaju Nemacki, al ja sa njima parlam Ruski) sa mnom, da Nemce priblizim Rusima.

Ideolosko delovanje, Krasavec Borivoje. Excuse mya, ali sorry, pardoniram se! :ok:

_nobody_

Ok ... mirim se sudbinom brate Nobody ... nerado , ali Force majeure ... :neutral:

p.s. A el moze da Srbija udje u zajednicku drzavu sa Rusijom , pa da onda u sklopu Rusije napravimo tu Imperiju .... :ceka:

Ne znam, brate Boro... Srbi mi deluju kao majorni/kapitalni neradnici, docim Nemci nisu takvi. Ozbiljni su. A Rusi u Nemackoj rabotajut ne pokladaja ruk i nog. Mladi Rus ide dana na odmor sa zenom (7 dana u Dubrovnik, neces mi verovati), ali je meni u amanet ostavio da odradim gomilu stvari (best effort). Rus je pametan u 3 PLM. A radi u DE vec 10 godina. Vrhunski strucnjak. Iz Niznjeg Novgoroda!

Ja cu da mu ucinim. Kostace me 2 sata vise ostajanja na poslu. Za Nemacko Rusku Imperiju vpered! :ok:

_nobody_

Ja sam sav falicno-parodican, ali nisam protv ozbiljnih diskusija. I am serious. Tolkoviii pacan...

_nikto nikogda nigde_ (_nobody_)

Aaaa ti tolkovoj parinj ? Ja idem u Rusiju da radim sa englezima na nekoj fabrici lekova......
A bio sam ranije i u Moskvi gde je došao bio neki Nemac arhitekta da vodi projektovanje. Pa je to bila kombinacija Rusi, Srbi i Nemci.....

Aaaa ti tolkovoj parinj ? Ja idem u Rusiju da radim sa englezima na nekoj fabrici lekova......
A bio sam ranije i u Moskvi gde je došao bio neki Nemac arhitekta da vodi projektovanje. Pa je to bila kombinacija Rusi, Srbi i Nemci.....

Ja (ra)skazu tebja... Esli ti uspel naiti rabotu vo Matuski Rossii, poleznim kak bud6 kacestvennim truzenikom u Russkih, ti naskvoz horosii.... No ti ne pravilo, a iskljucenie!

Tak cto, beri svoi censi, i sigrai so nimi... Ne boltaj ni hrena sebe o veshami kotorie ne ponimaes6... Ponjal, pacan nescastnij?

_nobody_

Nemci će morati da nam vrate kad-tad istočni deo sadašnje Nemačke
ili da nam plate odštetu za 12-o vekovni genocid nad srpskim narodom.

ma ti si na šteti i rodjen... politika patriota je ili da se iživljvaju ili da su na nenadoknadivoj šteti
nego dostavi ti priznanince Nemcu od 9-og veka i sve će ti biti plaćeno...
Kad su mogli Jevrejima da plate valjda će tek tebi namučenom da keširaju...
A posle ako nas se setiš bilo bi lepo, makar kumu pomozi, pravoslavlje ovo - ono...

Ja (ra)skazu tebja... Esli ti uspel naiti rabotu vo Matuski Rossii, poleznim kak bud6 kacestvennim truzenikom u Russkih, ti naskvoz horosii.... No ti ne pravilo, a iskljucenie!

Tak cto, beri svoi censi, i sigrai so nimi... Ne boltaj ni hrena sebe o veshami kotorie ne ponimaes6... Ponjal, pacan nescastnij?

_nobody_

Ne valnuj se schaslivi pacanu !..... Prajdjosh skoljko ja proshel i nacnosh ponimat zhiznj po drugomu ....

Ne znam zasto odredjeni Srbi konstantno imaju potrebu za tutorom i velikim tatom. Neizmjerna ceznja i potreba da nekoga slijedimo. Smijesno. Trebamo se okrenuti sebi, i raditi na sebi, a ove "bitne" faktore zaobici, pa onda kad mi postanemo mnoogo bitni...tada ce oni trcati za nama.:per:
....ja sam skapirao da mi Srbi treba da osnujemo taj Nemačko Ruski savez kao nesvrstane nekada, pa da budemo glavni i dobijamo evre i gas u izobilju.......mislim............ možda grešim.........nemam pojma..........

....ja sam skapirao da mi Srbi treba da osnujemo taj Nemačko Ruski savez kao nesvrstane nekada, pa da budemo glavni i dobijamo evre i gas u izobilju.......mislim............ možda grešim.........nemam pojma..........

De, de malo da se prvo saberemo i prestrojimo sopstvene redove, pa onda drugima da solimo pamet i organizujemo tudja udruzivanja...
Prvo zavoditi red u svojoj kuci da bi se uopste imalo integriteta pametovati nekome drugome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back