Kucni poslovi

Potcenjeni
Zenama treba dati beneficiran staz,naravno ona koja radi i koja je domacica
Ako je samo domacica treba da ima priznato pola radnog vremena
Treba oprati ves, osusiti ga i ispeglati
Treba srediti kucu
Treba spremiti hranu i oprati sudove
Treba odnegovati decu i pomagati im oko domacih
To ako ima savesnog muza koji joj pomaze ili ba ne smeta
A mnogi su i sami deca, samo sto jedu sami, sve ostalo ne znaju

Ovo je ozbiljna budalastina !
Odavno nisam cuo nesto toliko besmisleno..
Cak ne zelim ni da pokusam da ti objasnjjavam obeshrabren apsolutnim odsustvom razumnog razmisljanja koje se ogleda u tome sto si napisao.
Ja sam zatecen ovom izjavom !
Koji deo te buni - to da korisnici usluga domaćice treba da plate njen rad, ili da domaćica nije besplatna usluga? :think:

Da joj plate njena deca od 3 i 5 godina i muz koji je na svojim ledjima zaradio sve ono sto ona smatra svojim...

Ovo je ozbiljna neoliberalna bolestina !
Žena domaćica bez pauze radi po kući, kuva, pere, čisti, pegla, odgaja decu, oblači za školu, juri po prodavnicama, pijacama...

Za to vreme, muž radi:
1768908972403.png

Da joj plate njena deca od 3 i 5 godina i muz koji je na svojim ledjima zaradio sve ono sto ona smatra svojim...

Imovina stecena u braku je zajednicka imovina.

Nije muz zaradio, vec su zajedno zaradili.

Ako je muz isao na posao, a ona cuvala decu, prala i cistila, sve steceno je zajednicko, sa udelima pola pola.

Pretpostavljam da on jadan na svojim leđima ima i spremanje kuće i ručka i svega pošto je ona tu samo da prisvaja njegovo. Ili se ti poslovi rade sami od sebe.

Pretpostavljam da on jadan na svojim leđima ima i spremanje kuće i ručka i svega pošto je ona tu samo da prisvaja njegovo. Ili se ti poslovi rade sami od sebe.
Zbog ovakvog poremecenog stava koji je plasiran od strane radikalnog feminizma sve vise zena je nezavisno nesrecno i neostvareno
i macka ce im pojesti pola face dok komsije ne namirisu da je umrla pre 3 nedelje..
Cuj sprema svojoj deci da jedu i da joj se plati hahahahah...

Bukvalno zagovornice ovakvog stava ne trebaju vecu kaznu od onoga sto ih ceka ..

Zbog ovakvog poremecenog stava koji je plasiran od strane radikalnog feminizma sve vise zena je nezavisno nesrecno i neostvareno
i macka ce im pojesti pola face dok komsije ne namirisu da je umrla pre 3 nedelje..
Cuj sprema svojoj deci da jedu i da joj se plati hahahahah...

Bukvalno zagovornice ovakvog stava ne trebaju vecu kaznu od onoga sto ih ceka ..
Poremećen stav da su kućni poslovi zapravo posao?

Ko priča o deci, samo ti ih spominješ, ja pričam o bračnim partnerima.

Poremećen stav da su kućni poslovi zapravo posao?

Ko priča o deci, samo ti ih spominješ, ja pričam o bračnim partnerima.
Pa cemo selektivno da vadimo iz konteksta ono sto nam se dopada...
Dovedi se u red, znaci pisemo objektivno, nepristrasno, koncizno i decidno ili da dodam neku kaloriju u ignor lisstu.

Znacci sadrzaja imas ali kompas nadji <3

Pa cemo selektivno da vadimo iz konteksta ono sto nam se dopada...
Dovedi se u red, znaci pisemo objektivno, nepristrasno, koncizno i decidno ili da dodam neku kaloriju u ignor lisstu.

Znacci sadrzaja imas ali kompas nadji <3
Pa upravo ti to radiš. Ja decu nigde nisam spomenula nego je tebi zgodno da trpaš drugima u usta ono što nije rečeno.

Ajd u zdravlje

Back