Ma pitam koliko ti lično znaš slučajeva?
Ma pitam koliko ti lično znaš slučajeva?
Nijedan imam samo jednog prijatelja koji čuva psa u stanu, i sva sreća ništa mu nije bilo. Ali mali je to uzorak moraš priznati.Ma pitam koliko ti lično znaš slučajeva?
Pa moj je ogroman. Družim se sa gomilom "kučkara" jer šetamo pse zajedno. Ni za jedan jedini slučaj nisam čuo za sve ove godine. Naprotiv, vršena su istrazivanja koja pokazuju da vlasnicu kućnih ljubimaca imaju jači imunitet baš zbog toga što im ljubimci konstantno izazivaju imunitet. Mislim, te sve tvrdnje su generalno smešne. Milionima godina smo živeli u totalno nesterilnim uslovima u prirodi i sad će nam održavan kućni ljubimac uništiti zdravlje. 🙄Nijedan imam samo jednog prijatelja koji čuva psa u stanu, i sva sreća ništa mu nije bilo. Ali mali je to uzorak moraš priznati.
Što volim da podjebavam kučkare po ulici kad pritrči kučence pored mene:Kakvo je vaše mišljenje od držanju većih kućnih ljubimaca u stanovima (psi pre svega)? Da li to ima ikakvog smisla zbog lične higijene svih ukućana? Da li to ima obzira prema komšijama sa kojima se vlasnici pasa graniče?
Moj odgovor i na prvo i na drugo pitanje je ne. Koje je vaše mišljenje baš me interesuje?
Ako upoređuješ sanitarne uslove u srednjem veku i sad podsetiću te da su Evropom često izbijale zaraze koje bi znale odneti dobar deo stanovništva. A ako svojoj deci želiš da treniraš imunitet na taj način slobodno. Ali problem buke ne možeš da rešiš tako lako. Psi laju i na zvezde, imam komšiju koji čuva psa u dvorištu i laje ponekad na zvezde.Pa moj je ogroman. Družim se sa gomilom "kučkara" jer šetamo pse zajedno. Ni za jedan jedini slučaj nisam čuo za sve ove godine. Naprotiv, vršena su istrazivanja koja pokazuju da vlasnicu kućnih ljubimaca imaju jači imunitet baš zbog toga što im ljubimci konstantno izazivaju imunitet. Mislim, te sve tvrdnje su generalno smešne. Milionima godina smo živeli u totalno nesterilnim uslovima u prirodi i sad će nam održavan kućni ljubimac uništiti zdravlje. 🙄
Zato smo uzeli малтезера, не лиња се, што се тиче лизања, излиже ми сво лице кад спавам ЧП
Спава са нама у кревету...
Sve to lepo izgleda, ali meni nije jasno kako možete da živite sa psom u stanu. Izgleda zaista postoje velike kulturološke razlike među ljudima u našoj maloj zemlji.
Sve to lepo izgleda, ali meni nije jasno kako možete da živite sa psom u stanu. Izgleda zaista postoje velike kulturološke razlike među ljudima u našoj maloj zemlji.
To je tačno da kučni ljubimci pozitivno utiču na ljudsku psihu, ali ja ga nikada ne bih čuvao u stanu ili kući. Bio je jedan sestrin zec u stanu i video sam na šta to liči. Kućni ljubimac koji slobodno hoda nikada više u mom stambenom prostoru.U CH je to standardno, a i lepo je imati jedno blesavo stvorenje koje je uvek srećno kad se čovek vrati kući. Ulepša mi svaki dan, nebitno da li me je neko iznervirao ili ma šta se desilo- kad dođem kući tu je izvor pozitivne energije![]()
Verujem da čoveku životinja može biti jedina uteha i radost. Kad ne može čovek sa čovekom onda ispada mora čovek sa životinjom.Рече ми један чоек - Све остављам псу. Када дођем кући жена ме гледа попреко, деца једва и примете да сам дошао, само ми се он обрадује.
To je tačno da kučni ljubimci pozitivno utiču na ljudsku psihu, ali ja ga nikada ne bih čuvao u stanu ili kući. Bio je jedan sestrin zec u stanu i video sam na šta to liči. Kućni ljubimac koji slobodno hoda nikada više u mom stambenom prostoru.
Опусти се. Мало се шалим, а у свакој шали има мало шале.Verujem da čoveku životinja može biti jedina uteha i radost.![]()
Опусти се. Мало се шалим, а у свакој шали има мало шале.
Мислим како сам написао. То је афоризам, наравно није мој.Misliš istine?
Da, a pas se uvek raduje kad mu se ukućani vrate kući. Uvek! (za razliku od ljudi)
Navikni ljude da će jesti kad dođeš da vidiš kako ima da ti se raduju.
Da, psi su ih izazvali, jel? Ne govorim o srednjem veku. Govorim o milionima godina dok smo se valjali u blatu u prirodi.Ako upoređuješ sanitarne uslove u srednjem veku i sad podsetiću te da su Evropom često izbijale zaraze koje bi znale odneti dobar deo stanovništva. A ako svojoj deci želiš da treniraš imunitet na taj način slobodno. Ali problem buke ne možeš da rešiš tako lako. Psi laju i na zvezde, imam komšiju koji čuva psa u dvorištu i laje ponekad na zvezde.
Glupost.Verujem da čoveku životinja može biti jedina uteha i radost. Kad ne može čovek sa čovekom onda ispada mora čovek sa životinjom.![]()
To da li se pas meni raduje ili ne to već on zna. Ono što ja sigurno znam je da se ja radujem njemu.Navikni ljude da će jesti kad dođeš da vidiš kako ima da ti se raduju.
Za ljude kojima je uteha potrebna i za one koji se na taj način bore protiv samoće. Ne za sve hvala Bogu. Nekome je to izvor neiscrpne radosti.Glupost.
Pas je za dvoriste, i ne ide sa ljudima pod isti krov, to je kao kad bi gazda dosao malo u kucicu psa koji je napolju pa malo prespavao. Ugl ljudi koji "vole" zivotinje su nista drugo, nego samozivi gadovi koji koriste te zivotinje za svoje hirove.Kakvo je vaše mišljenje od držanju većih kućnih ljubimaca u stanovima (psi pre svega)? Da li to ima ikakvog smisla zbog lične higijene svih ukućana? Da li to ima obzira prema komšijama sa kojima se vlasnici pasa graniče?
Moj odgovor i na prvo i na drugo pitanje je ne. Koje je vaše mišljenje baš me interesuje?
Znaci laje kao da nije normalan.Koliko god da je stan komforan lajanje čuju komšije. A pas laje iz sve snage.