Sensei Master Moderator Poruka 75.181 08.09.2020. u 09:56 - Kučići i miris #26 Vlad Dragulija: Tako i treba. Šta tu desna strana , leva strana... Kliknite za proširenje... super, onda biraj onog što se stalno vrti oko tebe, haha
Vlad Dragulija: Tako i treba. Šta tu desna strana , leva strana... Kliknite za proširenje... super, onda biraj onog što se stalno vrti oko tebe, haha
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.557 08.09.2020. u 09:56 - Kučići i miris #27 Mita Komita: super, onda biraj onog što se stalno vrti oko tebe, haha Kliknite za proširenje... Naravno .To mi i treba .Da se neko vrti oko mene i njuška me sa svih strana.
Mita Komita: super, onda biraj onog što se stalno vrti oko tebe, haha Kliknite za proširenje... Naravno .To mi i treba .Da se neko vrti oko mene i njuška me sa svih strana.
L Lada Legenda Poruka 52.212 10.09.2020. u 12:38 - Kučići i miris #28 Moja kuca nema miris i ne linja se i sladak je ko secer
Наталија очи моје Buduća legenda Poruka 47.331 02.10.2020. u 17:59 - Kučići i miris #29 Lada: Moja kuca nema miris i ne linja se i sladak je ko secer Kliknite za proširenje... Sve ima miris, samo ga ti ne detektuješ jer si navikla, kao na sebe, svoj miris To je suština bliskosti, možda i ljubavi. Da je to nešto kao deo tebe.
Lada: Moja kuca nema miris i ne linja se i sladak je ko secer Kliknite za proširenje... Sve ima miris, samo ga ti ne detektuješ jer si navikla, kao na sebe, svoj miris To je suština bliskosti, možda i ljubavi. Da je to nešto kao deo tebe.
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 351.620 02.10.2020. u 22:24 - Kučići i miris #30 moja pudla nije imala miris niti se linjala mirisala je uvek na mene tj moje parfeme i imala je kao i svi psi odlican njuh, i u dubokoj starosti
moja pudla nije imala miris niti se linjala mirisala je uvek na mene tj moje parfeme i imala je kao i svi psi odlican njuh, i u dubokoj starosti
Sensei Master Moderator Poruka 75.181 12.05.2021. u 02:50 - Kučići i miris #31 Ja njuškam i levom i desnom, više sam koncentrisan na nešto drugo...