Moje ime je Đurđija.
Poznat
- Poruka
- 7.293
Ja bih to sve ljudima srušila..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj tako,vole ljudi da uzivaju na drvecu,a ne po zgradama.Ja bih to sve ljudima srušila.. Pogledajte prilog 1168934
Toliko vole, da - eto - podižu zgrade i na samom drveću..nemoj tako,vole ljudi da uzivaju na drvecu,a ne po zgradama.
Nemoj se mnogo ljutiti.Mnogi narodi su ziveli tako na drvecu,ne bas u tom stilu,ali pre nego sto su gradovi nastali.Ako se ne ugrozava priroda,sto da ne.Toliko vole, da - eto - podižu zgrade i na samom drveću..
Treba shvatiti da je drvo živo biće.. i ima svoje potrebe.. Nije važno samo to šta ljudi vole.. (jer im ovakve stvari uopšte nisu istinski potrebne..).
Ljudi su bukvalno čitavu prirodu uzurpirali: na svim njenim nivoima i u svim ekosistemima.. i -- pogodimo, šta? -- i dalje nisu srećni.
Srećnom čoveku ne treba nikakva građevina na drvetu.. a onome ko nije & ne ume da bude srećan, ni ta građevina neće pomoći..
Eto, gradovi su napravljeni po meri čoveka.. da bi udovoljili ljudima.. pa sada iz gradova beže.. među drveće.. i da onda na njemu grade.. hahaha..
užas!
Neka ostave drveće na miru.
To je drugo.. ti ljudi su to radili iz potrebe, a ne iz hira i dosade.. Takođe, ti ljudi nisu uništavali prirodu i drveće niti na jedan od milion užasnih načina na koje to radi urbani čovek. Urbani čovek mora da se smiri.. (ili će biti smiren od strane prirode).Nemoj se mnogo ljutiti.Mnogi narodi su ziveli tako na drvecu,ne bas u tom stilu,ali pre nego sto su gradovi nastali.Ako se ne ugrozava priroda,sto da ne.
Razumem,ali same slike su lepe.Meni je do toga,a ne da se pentram po drvecu.To je proslo doba,detinstvo je proslo.Sem ako stvarno kako kazu ,covek u trecen dobu podetinji.To je drugo.. ti ljudi su to radili iz potrebe, a ne iz hira i dosade.. Takođe, ti ljudi nisu uništavali prirodu i drveće niti na jedan od milion užasnih načina na koje to radi urbani čovek. Urbani čovek mora da se smiri.. (ili će biti smiren od strane prirode).
I da ostavi drveće na miru.
Ne vredi, to postoji i bez nas,ali ne mozemo mi birati sta drugi vole.
A ja bih ovu temu najradije izbrisala... tako da ne daje ljudima svakakve ovakve ideje..
Sve ću to da vam srušim.. jednog ovakvog dana.. kada ustanem ovako nenaspavana kako valja i nervozna..@Moje ime je Đurđija
Što si ljuta?
Ne ljuti se,utice na lepotu i zdravlje.Sve ću to da vam srušim.. jednog ovakvog dana.. kada ustanem ovako nenaspavana kako valja i nervozna..