opet fajtanje,pa peglanje,pa na posaoUzela sam kokice, zavalila se u stolicu i čituckam.....
Postaje vrlo zanimljivo na zgradskoj grupi.
Idemo
Fajt, fajt, fajt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet fajtanje,pa peglanje,pa na posaoUzela sam kokice, zavalila se u stolicu i čituckam.....
Postaje vrlo zanimljivo na zgradskoj grupi.
Idemo
Fajt, fajt, fajt
Šta je peglanje?opet fajtanje,pa peglanje,pa na posao
???Šta je peglanje?
Bravo!Oribao drvenariju i skoro celu kuhinju, sad je vreme za sobu sa prestolom.
Za víkend mogu da prenosim manje važne stvari![]()
Bravo!
Srce moje!
Дишем,дишем,дишем,дишем полако,полако,полако,полако јер напољу у близини ствари које се суше чисте истресе патосницу те сам се узнемирилиа много.Не могу то да променим као врсту понашања а позли ми сваки пут ако се деси,таман се понадам да неће кад оно опет.
Kakav presto?Hvala Agi
Sada jos samo da vidim kako sam se snasao sa uputstvom za presto, da ga ne dezintegrisem![]()
Bravoo!Oribao drvenariju i skoro celu kuhinju, sad je vreme za sobu sa prestolom.
Za víkend mogu da prenosim manje važne stvari![]()
Nisi jedina, ja sam do juče mislila da čekamo iseljenje kolege koji tek treba da se oženi
Ne, čekao je da se javi vlasnik. A kolega (drugi) se iselio iz tog stana.Nisi jedina, ja sam do juče mislila da čekamo iseljenje kolege koji tek treba da se oženi![]()
Kakav presto?
Ja PRESTOLOM zovem klozetsku solju![]()
Bilo je dosta nejasnoća ali smo sve ispratili.
Sad ostaje samo da češka počne da gaji kupus, šije velike gaće i sve je rešeno.
Bravoo!
Nisi jedina, ja sam do juče mislila da čekamo iseljenje kolege koji tek treba da se oženi![]()
Ne, čekao je da se javi vlasnik. A kolega (drugi) se iselio iz tog stana.
Cimera kolegu je ostavio da pati.![]()
Nisam se jos uselio, zvanicno od 1 maja ali ce biti torte za rodjendan za koji dan![]()
Minimum četiri.Ne može jedna torta i za useljenje i za rođendan
![]()