Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 9.554

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da pojedemo nešto slatkoDobro veče, na kratko
Jao to mi treba.Samo da pojedemo nešto slatko![]()
Ijaooo, sad sam se sjetila da u torbi imam nekakvu krofnuJao to mi treba.![]()
Nadam se da se nije kotrljala po torbiIjaooo, sad sam se sjetila da u torbi imam nekakvu krofnu![]()
Dobro se sjetih, izvadih je, valjda je živa, nisam provjeravalaNadam se da se nije kotrljala po torbi![]()
Ako je zapakovana, nije problem što je promenila oblik. Ne smeta. Može biti i piramida. Sa čim je?Dobro se sjetih, izvadih je, valjda je živa, nisam provjeravalazapakovana je
![]()
Ne znam, preliv je čokoladni i neki lješnjak ili nešto, nisam birala, kupili mi a nisam mogla pojestiAko je zapakovana, nije problem što je promenila oblik. Ne smeta. Može biti i piramida. Sa čim je?
Može. Ja mogu ponuditi jaffu.Ne znam, preliv je čokoladni i neki lješnjak ili nešto, nisam birala, kupili mi a nisam mogla pojesti![]()
Novi Sad tra la la...Moram ići da perem kosu dok još ima vode![]()
jednosmernu?Htedoh da napišem nešto pametno, ali ne mogu, iz očiglednih razloga... Kupila sam jednu kartu do Meseca. Teškoe.
Pitaću Kerbera, pa ti javim. Ali kontam da je povratna, jer kaže da će da se vrati kad sve ovo prođe.jednosmernu?
ok, posalji mi odgovor po Hermesu, i ooz ga nismo se dugo videliPitaću Kerbera, pa ti javim. Ali kontam da je povratna, jer kaže da će da se vrati kad sve ovo prođe.