Dejan73
Buduća legenda
- Poruka
- 25.321
Marija divni steJesu ovo slastice? Da označimo Shadow ako jesu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marija divni steJesu ovo slastice? Da označimo Shadow ako jesu.
Ali najgore što se pitamo zašto nam je ovako kako jeste.Нико бре овде није гадан.
Природно је да смо незадовољни људским понашањем ако су бахати и безобразни.
Ништа ту нема лоше.
Сагласан сам да не пада с неба.Ali najgore što se pitamo zašto nam je ovako kako jeste.
Ništa nije palo sa neba. Sve smo sami napravili.
@snowtrooper ne umem da napravim citat pa sam kopirala poruku.
Ovde sa strane ima + Citat ali kad to označim ne znam gde ode tekst.Pa samo citiras kao sa ostalima
Video sam![]()
Kod mene ja gurnem karticu a deda unosi pinJa ih samo nezno nagazim sa svom svojom tezinom
Posle drze odstojanje i po 2 metra, kao ovde na bankomatu.
Ovde sa strane ima + Citat ali kad to označim ne znam gde ode tekst.
Citiraj Byrona ak si faca!Tu sve citiram svo vreme![]()
Kod mene ja gurnem karticu a deda unosi pin
Sto je fora, ne zezam se, stao pokraj mene i gledao kako to radim![]()
A kaj je to?Dobro veče, pravim tiganjice
Tako sam ja za dopunu za Istanbul karticu. I onda sam rekla help.Kod mene ja gurnem karticu a deda unosi pin
Ovde sa strane ima + Citat ali kad to označim ne znam gde ode tekst.
Čuki, evo sad sam probala s tim citatom, tebe i tonta.Kod mene ja gurnem karticu a deda unosi pin
On cita da mi ne moramoNisam ja bau da čitam![]()
Ako odgovaraš na samo jednu poruku klikni na ' Odgovorite' i biće citirana. '+ Citat' je za kada skupljamo više poruka na koje bi odgovorili u jednoj (kao snowko što radi), tada nakon što selektuješ sve poruke koje želiš dobićeš opciju 'Ubacite citate' u polju za unos poruke.Ovde sa strane ima + Citat ali kad to označim ne znam gde ode tekst.
E hvala ti. Sad vidim ubacite citate. Hvala.Čuki, evo sad sam probala s tim citatom, tebe i tonta.
Ne ode ti poruka nigdje, nego ju doda u višestruko citiranje.
Nakon što označiš te koje bi citirala, dolje imaš opciju "ubaci citate".
Tiganj je tava, zbroji dva i dva.A kaj je to?
Hvala.Ako odgovaraš na samo jednu poruku klikni na ' Odgovorite' i biće citirana. '+ Citat' je za kada skupljamo više poruka na koje bi odgovorili u jednoj (kao snowko što radi), tada nakon što selektuješ sve poruke koje želiš dobićeš opciju 'Ubacite citate' u polju za unos poruke.
Paa ne znam kak ih zovu kod vas ali neki ih zovu i mekike, uštipci... uostalom izguglaj siA kaj je to?
Poderane gaće?Paa ne znam kak ih zovu kod vas ali neki ih zovu i mekike, uštipci... uostalom izguglaj si
Inače koristim ovo "odgovorite".
Snowko je doktorirao na citatima.![]()