- Poruka
- 16.360
Fino je. Ima i normalan sto ali rekoh da probam ko Sulejman kad sam već tu. Malo u početku nezgodno.Au, koliko detalja.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fino je. Ima i normalan sto ali rekoh da probam ko Sulejman kad sam već tu. Malo u početku nezgodno.Au, koliko detalja.![]()
Tako i treba. Kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin.Fino je. Ima i normalan sto ali rekoh da probam ko Sulejman kad sam već tu. Malo u početku nezgodno.
Jesu ovo slastice? Da označimo Shadow ako jesu.
Nisu , to žena razvija i peče testo na toj plotni.Jesu ovo slastice? Da označimo Shadow ako jesu.
Pa se onako fino napušu zrakom iznutra?Nisu , to žena razvija i peče testo na toj plotni.
Liče na mlince ako na to misliš.Pa se onako fino napušu zrakom iznutra?![]()
Da, da.. Uz povrće koje si spomenula uz to, ma super.Liče na mlince ako na to misliš.
Možda što je Ramazan, pa niko sem turista koji nisu Muslimani i ne ulazi, a raditi se mora. Još i nemiri sad.Ne znam da li nije sezona ali baš je sve prazno. Vuku bukvalno za ruku.
I za restoran i za prodavnicu.
Pomislila sam da su baklave.Liče na mlince ako na to misliš.
E to mi je i sestra rekla da je moguće zbog toga. Zaboravila sam na to.Možda što je Ramazan, pa niko sem turista koji nisu Muslimani i ne ulazi, a raditi se mora. Još i nemiri sad.
Njama njam.
Tako počeo da radim u radionici ovde, kolega sa kojim sam trebao raditi prva izjava mu bila šta tu tražim, bolje da idem za Nemačku babe da *****. Zadržao sam se mislim tri ili četiri dana, to mu je još bilo i najmanje napadno što je rekao. On kum poslodavca i najduže radnik tu, ni da se žalim ni da bijem, samo otišao.
Svoje vecno prijateljstvo?![]()
Ovo je baš fina ideja za odgovor, videću da zapamtim, nadam se da mi neće zatrebatiTrebao si da mu ponudis da idete ortacki tamo, dok si ti sa babom on to isto sa dedom da radi![]()
Ovo je baš fina ideja za odgovor, videću da zapamtim, nadam se da mi neće zatrebati![]()
Pravih se reči uvek kasno setim (što kaže ona pesma).Trebao si da mu ponudis da idete ortacki tamo, dok si ti sa babom on to isto sa dedom da radi
Idioti u firmi najbrze oteraju dobre radnike, ostaju samo ocajni pored njih dok i oni ne nadju bolje.
Ne mogu nista da ti obecam![]()
Pravih se reči uvek kasno setim (što kaže ona pesma).
Mene uvek iznenadi bezobrazluk i bahatost nekih ljudi.
Ja sam rešila da sad kad mi neko diše za vratom i gura me u ledja u nekom redu,
obično su to žene, da se okrenem i kažem gospodjo ne hvatajte me za dupe,
niste moj tip.
Da, na žalost, i kod sebe vidim to nezadovoljstvo.jbg u gadnu babu sam izrasla.Mene vise ne.
Sa kakvim ljudima sam radio ne ocekujem puno pozitivnog, narocito od onih koji su stariji od mene.
Da, na žalost, i kod sebe vidim to nezadovoljstvo.jbg u gadnu babu sam izrasla.