Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 9.479
Izbor uvek postoji.Свако "никад" се кад тад оствари,ако се оствари опрезно да не налетиш на коскице.

Pihtije nikad neću jesti. Mogu ja dugo bez hrane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbor uvek postoji.Свако "никад" се кад тад оствари,ако се оствари опрезно да не налетиш на коскице.
Mala je verovatnoća da završiš na pustom ostrvu samo sa kontigentom pihtijaIzbor uvek postoji.
Pihtije nikad neću jesti. Mogu ja dugo bez hrane.
Pazi, kod mene se često dešavaju male verovatnoćeMala je verovatnoća da završiš na pustom ostrvu samo sa kontigentom pihtija
A da imaš izbor između ušiju i papaka?Pazi, kod mene se često dešavaju male verovatnoće
Jela bih pesak![]()
pa nek me streljajuA da imaš izbor između ušiju i papaka?
Obavezan izbor ili te streljaju?
A moji Tibetanci prže pileće nogiceAzijati spremaju uši zaslađene, kao grickalicu
Mislim da su kuvane da one rskavice puste želatinpa nek me streljaju
Jel su reš pečene uši?![]()
jaooooooo.... teško da bih mogla bilo šta od togaMislim da su kuvane da one rskavice puste želatin
Kuvane sluzave svinjske ušikontala sam ako su reš pečene uši, onda jako posolim i zamišljam da su čvarci.
aaaaaaaaaaaaaaaKuvane sluzave svinjske uši
Малобројни то једу,обично су скуване,исецкане деликатес.kontala sam ako su reš pečene uši, onda jako posolim i zamišljam da su čvarci.
Evo o čemu smo još pričaliaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Svako jede ono što voli.Малобројни то једу,обично су скуване,исецкане деликатес.
Vidrin?Evo o čemu smo još pričali
Uši su majka Mara
https://forum.krstarica.com/threads/kuca-zmaja-knjiski-moljci-xxxiv.1023562/post-50739411
Ni ja, veruj miVidrin?
Nikad nisam čula
Da, al mogu da biraju koji deo će da jedu.Кинези немају храну и морају да једу шта нађу,ал' Вијетнам и оно што су код нас љубимци е то је далеко било,други свет ал' далеко било,има на јутубу.
Srećno, Roki! Ne misli mnogo, samo odeš, odradiš svoje i ćao.Biće mi veselo narednih dana.
Nova lokacija, novi ljudi, drugačiji raspored poslova, usput da izvedem da budem nevidljiva ali svo vreme dostupna.