Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 9.474
Obično da :/
--
I ne važi se: O slatka mala izvrnuta torto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obično da :/
--
I ne važi se: O slatka mala izvrnuta torto...
Torto bajna, torto sjajna,
Pa ona plemenita hrana izmamljuje božansko nadahnućeŠto smo stihoklepci![]()
hejteri?E da Senka, zaboravio Forke da kaže da smo drvili o pihtijama
Pihtijefanovi VS Pihtijehejteri
Pogodi u koju grupu spadam
Kao i jahejteri?kao ja?
Pričali smo o onim autentičnim hardcore od papaka i ušijuZnam da neko pravi pihtije i samo sa čistim mesom,... ali ja jednostavno ne mogu
Ja sam neko ko neku hranu neće nikad probati u životu. Jednostavno, da je to jedini izbor, taj dan bih provela na vodi.Pričali smo o onim autentičnim od papaka i ušiju
Sa akcentom na ušima
IstoJa sam neko ko neku hranu neće nikad probati u životu. Jednostavno, da je to jedini izbor, taj dan bih provela na vodi.
Ne bih ni repoveSpominjali su se i repovi
Kakvi crni repoviNe bih ni repove
uvrnutiKakvi crni repovi![]()
Mislim da bih mogla supu od junećeg repa al da se rep izvadi pa nek ga jede ko voli ko rinflajšSpominjali su se i repovi
Свако "никад" се кад тад оствари,ако се оствари опрезно да не налетиш на коскице.Ja sam neko ko neku hranu neće nikad probati u životu. Jednostavno, da je to jedini izbor, taj dan bih provela na vodi.
Прасећи реп,јунећи реп,телећи реп су одлични за пихтије и опет огладнех.Htela sam da postavim sliku uvrnutog prasećeg repa, al ne znam dal bih sad smislila pesmu o njemu, pa neću![]()