Peropapacoder
Primećen član
- Poruka
- 794
a pamtim je dobro iz one pjesme _ Vodi me iz ovog grada.....
tu svira i Ipe, i Alen Islamovic bas......a ona Andjeo ....
tu svira i Ipe, i Alen Islamovic bas......a ona Andjeo ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gle ga, stiže nam s čeških dana piva.Pozdrav svima![]()
U Londonu živina zalost ne poznajem je....ali izged.....uh......dje ona sada???...iaml ona koga???.....KDC, jel ona uSA,p da ja navratim, nako ?
e ebo je London.....tamo mi se ne ide.....sto se u SAne vrati, da svratim......e ebem ti srecu,taman plan napravim a ono Amila u Londou.....bruka....U Londonu živi![]()
Jbt ona je 63' godište, ne stari!tada sam i cuo za nu prvi puta ...i vidio je na TV....
o ebote...ja sam se ponovo zaljubio.....
Kako zena izgleda, a starija i od mene!
Od 92. Pjeva i dalje, u operi i sa Wobble-ovim bendom “Deep space”Kako zena izgleda, a starija i od mene!
Samo je ja pamtim ko plavušu!
Cini mi se da je ona dugo u Londonu
Jah Wobble?Od 92. Pjeva i dalje, u operi i sa Wobble-ovim bendom “Deep space”
imam ja i gitaru.....doduse, juce pukla zica E1......al nema veze, kupicu sutra drugu....znam svirati Krivo je kore.....Od 92. Pjeva i dalje, u operi i sa Wobble-ovim bendom “Deep space”
Baš tajJah Wobble?
Moj Jah Wobble?
Ovaj Jah Wobble?
i ja.....Sad je još više volim![]()
I znaš muziku iz Pink Pantera. To svi znaju.imam ja i gitaru.....doduse, juce pukla zica E1......al nema veze, kupicu sutra drugu....znam svirati Krivo je kore.....
Ćero majkina, ja sam veeeeeliki fan arapske muzikeBaš taj
"U toku raspada SFRJ, Amila se seli za London, gde i danas živi. Ona šalje svoje demo snimke sa izvođenjem bosanskih sevdalinki čuvenom kompozitoru Jah Wobble-u, koji je očaran njenim pevanjem bez pratnje ikakvih instrumenata. Time se otvara novo poglavlje u njenoj karijeri, te prelaz na eksperimentalnu/alternativnu/world muziku, ali paralelno školuje glas i kod Richard-a von Alde, u maniru italijanskog bel kanta. Tako pored pevanja u operi, ona danas nastupa širom sveta sa Wobble-ovim bendom “Deep space”, kao i brojnim džez muzičarima."
to znam znam na zici A i E6....to je laganoI znaš muziku iz Pink Pantera. To svi znaju.
Gle ga, stiže nam s čeških dana piva.![]()
Gitara na plaži u noći, divno.to znam znam na zici A i E6....to je lagano
Oho, pa to je lijep povod.Nisu dani piva vec obicna pijanka
Drugar polozio test jezika i devojka mu je trudna pa smo imali razlog za par piva![]()
Oho, pa to je lijep povod.
Dolazi još jedan mali Jan.