Edmund
Domaćin
- Poruka
- 4.959
To dolazi posle ovog velikogдечији креветац
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To dolazi posle ovog velikogдечији креветац
Sečen kupus, mleveno meso, pirinač pa slagano slično kao musaka. Preliv isto kao za musaku, pa u rernu.Kakva je to otvorena sarma?
Sečen kupus, mleveno meso, pirinač pa slagano slično kao musaka. Preliv isto kao za musaku, pa u rernu.
Hvala za objašnjenje i recept.Sečen kupus, mleveno meso, pirinač pa slagano slično kao musaka. Preliv isto kao za musaku, pa u rernu.
U originalu Grčki kupus ili musaka od kiselog kupusa.Kakva je to otvorena sarma?
U originalu Grčki kupus ili musaka od kiselog kupusa.
Pravim 'rasturenu sarmu' od slatkog kupusa, mada je to bez pirinča, slaganja u slojeve i rerne, propržim meso, začinim, ubacim naseckan kupus, šargarepu, luk i pustim da se kuva na šporetu (još bolje ako imaš ekspres u njemu). Neko prvo dinsta kupus i/ili prži luk, sve po ukusu.da li to moze bez kisleog kupusa?
Pravim rasturenu sarmu od slatkog kupusa, mada je to bez pirinča, slaganja u slojeve i rerne, propržim meso, začinim, ubacim naseckan kupus, šargarepu, luk i pustim da se kuva na šporetu (još bolje ako imaš ekspres u njemu). Neko prvo dinsta kupus i/ili prži luk, sve po ukusu.
U kojoj si to vojsci jeo?Nesto kao vojnicka sarma?![]()
U kojoj si to vojsci jeo?
E nisam ja pravio, već sam svratio do mojih, mama pravila.Hvala za objašnjenje i recept.
Da li meso pre toga izdinstaš ili sve sirovo odmah ubaciš u vatrosanu posadu
I koji preliv koristiš?
Ja sam bio, ali nisam čuo za to.Nisam ja ni bio u vojsci ali sam cuo za taj naziv.
Ja sam bio, ali nisam čuo za to.
Pa šta mi da ti radimo?Волим крофне!
a na sta qqas?@tab503 da li smem da kukam po forumu svaki dan?![]()