Amelie
Elita
- Poruka
- 22.515
Jesu privatno ista pravila za veličinu slike? Ako tamo može veća rezolucija, sredimo joj mi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[FOTO], [VlDEO]
---
mslm za snovka, meni ne treba, da ne šalješ privatno
Šamponeze i boem. Ali ne jede mi se slatko![FOTO], [VlDEO]
---
mslm za snovka, meni ne treba, da ne šalješ privatno
Pa zna kako ide. Bolje da podelimo, nego da otmem sveKako je ovo lijepo. @Shadow_woman, vidi kako on misli na tebe!![]()
Sačuvaj parče .... trčim u kaduŠamponeze i boem. Ali ne jede mi se slatko!
Pogledajte prilog 1696703
Kako ja uvek kada dođem ovde naletim na neke kolače!!!Šamponeze i boem. Ali ne jede mi se slatko!
Pogledajte prilog 1696703
Aj bar nije HavanaKako ja uvek kada dođem ovde naletim na neke kolače!!!
Cijeli dan sam bio aktivan
Ako su ti svježe nalakirani nokti, dobro razmisli želiš li u fight s ovo dvoje sladokusaca. Morat ćeš sve ispočetka.Ma šta vi to delite ovde, a ne zovete?!?
Srećom!Aj bar nije Havana![]()
Kako ja uvek kada dođem ovde naletim na neke kolače!!!
Tako i treba. Ovdje bio prekrasan sunčan dan, a sad evo krenula kiša. Idealno.Cijeli dan sam bio aktivan
Sad malo odmaram uz seriju i kašu
Namirišem kolače i na 326 kmTo je misterija
Ja imam samo Milku od 270 grama.
Namirišem kolače i na 326 km![]()
Kalcijum gel, dva sloja laka, brzosušeći nadlak, ako ne zaspim isput, to gotovo za pola sata. Ako zaspim, potraje. Nego ne znam oko čega se biju.Ako su ti svježe nalakirani nokti, dobro razmisli želiš li u fight s ovo dvoje sladokusaca. Morat ćeš sve ispočetka.![]()
Tako i treba. Ovdje bio prekrasan sunčan dan, a sad evo krenula kiša. Idealno.
Koju seriju gledaš? Ako nije tajna.
Kalcijum gel, dva sloja laka, brzosušeći nadlak, ako ne zaspim isput, to gotovo za pola sata. Ako zaspim, potraje. Nego ne znam oko čega se biju.
Da jedeš nešto lepo slatko namirisala bih ja to.Ja sam na preko 500 od granice sa Srbijom![]()
Znaš kako kažu, žena je bespomoćna jedino dok joj se suši lak na noktima.Kalcijum gel, dva sloja laka, brzosušeći nadlak, ako ne zaspim isput, to gotovo za pola sata. Ako zaspim, potraje. Nego ne znam oko čega se biju.