- Poruka
- 84.080
Večeram ipak. Stići ću.
Prijatno

Uzmemo ti za useljenje uz onaj kruh, sol, mirisnu svijeću i set ručnika za kupaonu. Neka ti se nađe.
Ne treba, imam peskire kao Monka Geler

Samo sto su moji svi iste velicine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Večeram ipak. Stići ću.
Uzmemo ti za useljenje uz onaj kruh, sol, mirisnu svijeću i set ručnika za kupaonu. Neka ti se nađe.
Dobar tek!Večeram ipak. Stići ću.
Pokušavaš ih namamiti na slatko?Skoro pa smo sami
Imas nesto slatko?![]()
Pokušavaš ih namamiti na slatko?![]()
Imam slatkog (keksa i čokolade), ali trenutno nisam u nekom moodu za to.Vise da pojedemo sami dok su zauzeti![]()
Imam slatkog (keksa i čokolade), ali trenutno nisam u nekom moodu za to.
Kad Shadow završi sa slanim (ako jede slano?) morat će se s tobom otimati za desert.
Prebiću te, šta mi teško.Da si pošteno radila umesto što si se zezala, ne bi ti se to desilo. Samo kažem...
Može, ali mora na neki sajt za video, pa onda link ovde.Sta je ovo ne može video poruka .
Čovjek da vas dvoje zove na svadbu, trebao bi izraditi jednu tortu samo za vas.Da se opet otimamo?![]()
Čovjek da vas dvoje zove na svadbu, trebao bi izraditi jednu tortu samo za vas.
Da ne dirate onu mladenačku.![]()
Htela da okačim sličku kakve sam čokokokos bombonice našla u zdravoj hrani i nisu ni mnogo skupe i ne ide. Oooogromna slika ispadne i odustanem. A baš su dobre za 500 dindži kilo.
Ajoooj, i to što kažeš..Kako to mislis samo 1 za nas dvoje?![]()
Htela da okačim sličku kakve sam čokokokos bombonice našla u zdravoj hrani i nisu ni mnogo skupe i ne ide. Oooogromna slika ispadne i odustanem. A baš su dobre za 500 dindži kilo.
Ili samo smanji rezoluciju?A da ubacis sliku preko nekog drugog sajta?![]()
A da ubacis sliku preko nekog drugog sajta?![]()
Ne umem, ma nema veze, možete da zamislite.Ili samo smanji rezoluciju?
Ajoooj, i to što kažeš..
Ali ti bi onda htio probati njenu jer je voćna, a ona tvoju jer je čokoladna i opet bi se pobili.![]()
[FOTO], [VlDEO]Imam dva kolača![]()
Iseci sliku ili okači skrinšot.Ne umem, ma nema veze, možete da zamislite.![]()
Po opisu zvuči kao raffaello s čokoladom. Djeluje zanimljivo.Ne umem, ma nema veze, možete da zamislite.![]()
Moram ustati..[FOTO], [VlDEO]
---
mslm za snovka, meni ne treba, da ne šalješ privatno