- Poruka
- 95.553
Volim male udobne tople kuće.skromna, odiše toplinom
Sa prelepim vrtovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim male udobne tople kuće.skromna, odiše toplinom
super krov da se stave solarni paneli. Volim kamene kuće. Ova je odličan spoj tradicionalnog sa modernim. A ni na lokaciju nemam zamerke.
Trči Mito brzo po vizu,dok je dobiješ završiće oni kuću..i podići cenukuća je na čuki, naokolo je strmo. Plac je velik, više od jednog hektara ali mahom divljina.Pogledajte prilog 775151
Pogledajte prilog 775152
Da ja njima ipak napišem pismo da sam ozbiljan kupac i da me sačekaju? Možda kaparišem?Trči Mito brzo po vizu,dok je dobiješ završiće oni kuću..i podići cenu
I ja volim kamene kuce..ova je planinska ali moze i u niziji da se izgradi..super krov da se stave solarni paneli. Volim kamene kuće. Ova je odličan spoj tradicionalnog sa modernim. A ni na lokaciju nemam zamerke.
te malterisane sa crepom kod mene uvek prolaze. Volim takodje da vidim zaobljene detalje i lukove.moze i ovakva u španskom stilu
Pogledajte prilog 775689
da ih pitam dal može kapara preko PayPal-a. To je najbrže. Plašim se prodaće se dok ja pozavršam oko papira. A s druge strane, ko zna dal će da mi se svidi kad dodjem na licino mesto? Čuo sam priče kako su se neki naši navukli na oglas pa posle ispalo nešto sasvim drugo... E tek sad ne znam šta da radim... ajd, razmisliću
Sad da je skromna baš ne bih rekla,ali da lepa što jes' jes'može i ova skromna, a meni prijatna (crep me osvojio)
Pogledajte prilog 775709
pa u poredjenju šta sam ranije gledao da kupim...Sad da je skromna baš ne bih rekla,ali da lepa što jes' jes'
Ma dosta ti je ova,ionako ćeš stalno biti na tremu ili u dvorištu,ali nemaš morepa u poredjenju šta sam ranije gledao da kupim...
https://forum.krstarica.com/threads/kuca-kakvu-zelim.902816/post-41014525

taj stil mi jako smrdi na Floridu, ko zna, možda je more (okean) blizu. Plus, sa te strane jamerike je topli okean. Nije mi teško da malo pešačim do plaže, ako treba.Ma dosta ti je ova,ionako ćeš stalno biti na tremu ili u dvorištu,ali nemaš more![]()
Jesi li primetio da te tvoje kuće na Santa Barbari nemaju oluke..Možda tamo kiša ni ne padataj stil mi jako smrdi na Floridu, ko zna, možda je more (okean) blizu. Plus, sa te strane jamerike je topli okean. Nije mi teško da malo pešačim do plaže, ako treba.