Kuc-kuc

Nikola1808

Zainteresovan član
Poruka
333
Da bih ispricao pricu moram vam opisati gde zivim:Zivim u stanu na petom spratu.Desno od ulaznih vrata je WC.Pravo je moja soba(spavaca soba),levo je kuhinja i terasa a desno pa pravo dnevna soba.Ja i moji roditelji spavamo u dnevnoj sobi jer u spavacoj sobi imamo jedan raspali krevet.Ove nedelje sam probao da ne spavam tako sto bih celu noc gledao ,,Discovery" ili bio na netu.Jedne noci dok sam gledao nesto na netu moj tata je spavao a moja mama citala knjigu.Ja sam cuo da iz kuhinje dolazi neko kucanje.Mislio sam da haluciniram od ne spavanja pa sam pitao mamu da li je cula ona je rekla ne i onda se opet culo kucanje.Ustao sam,proverio kuhinju i nikog nije bilo ali posto ja ne cujem bas najbolje moja mama je ustala i proverila moju sobu(spavacu sobu) i WC a ja sam otvorio vrata jer iako je 4 sati ujutro mozda je neka lutalica,ali svetlo u hodniku zgrade je bilo ugaseno.Ne pricajte da sam prolupao ili tako nesto JER SE JASNO CULO KUCANJE!!!!:rtfm:

Da bih ispricao pricu moram vam opisati gde zivim:Zivim u stanu na petom spratu.Desno od ulaznih vrata je WC.Pravo je moja soba(spavaca soba),levo je kuhinja i terasa a desno pa pravo dnevna soba.Ja i moji roditelji spavamo u dnevnoj sobi jer u spavacoj sobi imamo jedan raspali krevet.Ove nedelje sam probao da ne spavam tako sto bih celu noc gledao ,,Discovery" ili bio na netu.Jedne noci dok sam gledao nesto na netu moj tata je spavao a moja mama citala knjigu.Ja sam cuo da iz kuhinje dolazi neko kucanje.Mislio sam da haluciniram od ne spavanja pa sam pitao mamu da li je cula ona je rekla ne i onda se opet culo kucanje.Ustao sam,proverio kuhinju i nikog nije bilo ali posto ja ne cujem bas najbolje moja mama je ustala i proverila moju sobu(spavacu sobu) i WC a ja sam otvorio vrata jer iako je 4 sati ujutro mozda je neka lutalica,ali svetlo u hodniku zgrade je bilo ugaseno.Ne pricajte da sam prolupao ili tako nesto JER SE JASNO CULO KUCANJE!!!!:rtfm:

verovatno i komshija nije spavao...ima svakakvih frikova po zgradama...nothing special

i-cant-explain-it-so-it-must-be-aliens.jpg

mozda je bio postar...

1.Zasto bi se penjao na peti sprat da bi mi dao postu kad lepo imamo dole sanducice?
2.4 sata ujutru

verovatno i komshija nije spavao...ima svakakvih frikova po zgradama...nothing special

UGASENO SVETLO COVECE!!!da je bio komsija ili je imao lampu ili mesecari ali svetlo je tu 2-3 minuta

i zar nisam na pocetku reko da dolazi iz kuhinje?osim ako niste pomislili da su mi frizider i sporet pored vrata :rtfm: :dash:
i nisu leptiri.kucnulo je ko cekic a pacov ili mis nisu mogli da budu...

1.Zasto bi se penjao na peti sprat da bi mi dao postu kad lepo imamo dole sanducice?
2.4 sata ujutru

1.mozda je bila preporucena posiljka pa mora licno da je uruci.
2.mozda covek radi prekovremeno da zaradi koju kintu.

1.mozda je bila preporucena posiljka pa mora licno da je uruci.
2.mozda covek radi prekovremeno da zaradi koju kintu.

1.Ugasena svetla
2.preporucena posiljka se dobija tako sto te pozovu iz poste da dodjes da preuzmes
3.zasto onda nema nikog da nije pobegao?sa postom?bez kinte?
4.IZ KUHINJE SE CULO
5.ugaseno svetlo
6.imam zvono zasto bi kucao ko manijak? :dontunderstand:
:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

UGASENO SVETLO COVECE!!!da je bio komsija ili je imao lampu ili mesecari ali svetlo je tu 2-3 minuta

i zar nisam na pocetku reko da dolazi iz kuhinje?osim ako niste pomislili da su mi frizider i sporet pored vrata :rtfm: :dash:
i nisu leptiri.kucnulo je ko cekic a pacov ili mis nisu mogli da budu...

pa pricham o kuhinji...:manikir: verovatno neko zhivi pored tebe...neki frik shto kucka:think:

I sta je bilo kad si se probudio?

Ja sam samo posumnjo na jedno od mogućih rešenja misterije.

Cev od plina je odlična stvar za signale .
Ko treba da čuje taj čuje, a svi ostali misle da je neki kvar na instalacijama.

Eto , pomogo sam kolko sam umeo.

pa pricham o kuhinji...:manikir: verovatno neko zhivi pored tebe...neki frik shto kucka:think:

4 ujutru svi spavaju u to sam siguran!!!

I sta je bilo kad si se probudio?

sta je bilo kad su se tebi vanzemaljci posrali i popisali u usta pa ti doslo do mozga jel si od tad ovoliko pametan?

Ja sam samo posumnjo na jedno od mogućih rešenja misterije.

Cev od plina je odlična stvar za signale .
Ko treba da čuje taj čuje, a svi ostali misle da je neki kvar na instalacijama.

Eto , pomogo sam kolko sam umeo.

alo covece kakva cev "cevko" jedna (tako moj drug vredja)

meni je drug iz sela jednog pricao da kad mu je umro deda da su se desavale cudne stvari posle par dana, npr:
upali se nocu masina za secenje drva sama od sebe, ili na tavanu se velika teska drvena greda pomerila sama od sebe i slicno..

1.Ugasena svetla
2.preporucena posiljka se dobija tako sto te pozovu iz poste da dodjes da preuzmes
3.zasto onda nema nikog da nije pobegao?sa postom?bez kinte?
4.IZ KUHINJE SE CULO
5.ugaseno svetlo
6.imam zvono zasto bi kucao ko manijak? :dontunderstand:
:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

1. Sta ako nije bilo zajednicke struje? Nama su u ulazu pre 5 dana izvadili brojilo za zajednicku struju, nije je bilo u ulazu 3 dana, nije radio lift, svetlo....2
2. Aha, isto kao oni sto ti donesu kasnu ( parking servis mafija ).
3. Da, mozda su se klinci zajeebavali, ja sam dok sam bio mali obijao sa drugovima sanduke sa sladoledom, krao pivo i trcao kroz hodnike i lupao na vrata.
4. I? ja cujem kada komsija prdne
5. PA sta onda?

6. Procitaj pod 1.

Nego koliko je tebi godina kada spavas sa roditekljima u istoj sobi? Zar nije lakse da prenes krevet u tvoju sobu?

1. Sta ako nije bilo zajednicke struje? Nama su u ulazu pre 5 dana izvadili brojilo za zajednicku struju, nije je bilo u ulazu 3 dana, nije radio lift, svetlo....2
2. Aha, isto kao oni sto ti donesu kasnu ( parking servis mafija ).
3. Da, mozda su se klinci zajeebavali, ja sam dok sam bio mali obijao sa drugovima sanduke sa sladoledom, krao pivo i trcao kroz hodnike i lupao na vrata.
4. I? ja cujem kada komsija prdne
5. PA sta onda?

6. Procitaj pod 1.

Nego koliko je tebi godina kada spavas sa roditekljima u istoj sobi? Zar nije lakse da prenes krevet u tvoju sobu?

1.Ne zajebavaj to se kod nas desi jednom u 2 godine a vec se desilo..
2.alo covece 4 sati ujutru covece svi spavaju osim mene i ostalih zaludjenika..
3.klinci spavaju
4.to je zato sto imas komsiju zderonju
5.PA OSTANE UPALJENO BAR 2 MINUTA OD KAD SE UPALILO A USTAO SAM CIM SAM CUO COVECE...
6.O V O S E C U L O I Z K U H I NJ E i procitaj ti pod 1.

imam dva kreveta u dnevnoj sobi i jedan u spavacoj,u spavacoj je raspadnut ni macka ne bi spavala na njemu.Nemam 1000 kreveta covece

Back