38imak
Veoma poznat
- Poruka
- 11.140
Na Kubi nestalo struje- Amerika propada.
To je ta logika srpskih patriota
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немаш појма, Корејски Џуче су националисти !
Немаш појма о политичким токовима, живиш у времену с краја 19 века.
tacno tako. ruralni delovi svake zemlje pokazuju realno stanje.Жао ми је кубанског народа, као и корејског народа у С.Кореји. Нико није заслужио да живи под санкцијама, у изолацији и беди. Људи би морали да имају избор.
Замисли тај живот, да више не можеш ни вентилатор да укључиш, а тамо бар 9 месеци мораш имати неки систем хлађења, али пошто су клима уређају прескупи, онда остају само обични вентилатори или евентуално они плафонски. И такође тамо не постоји служба која сузбија комарце, а људи често живе у фавелама где су куће склепане од дрвета, значи изолација нула. Наши туристи виде Хавану и Варадеро и мисле да сви Кубанци живе тако.
Њима су рестрикције струје редовна ствар, али су бар Хавана и Варадеро били поштеђени, због туриста и странаца који тамо имају некретнине, али сада је потрошња скочила и њихов систем то не може да издржи.
Америка је пред тоталним колапсом!Na Kubi nestalo struje- Amerika propada.
Vi nacionalisti se potrošite časkom na nacionalne manjine, gej populaciju i sitan kriminal.Naravno da si u nemoći opet napisao laž. Oni koji se guraju u zadnjicu SAD i EU levičarima su tvoje gazde.
Za razliku od vas levičara, ja sam nacionalista i dobro znam da nam je interes kako Amerika i Rusija, tako i Kina i svako drugi. Ali ne teroristi i komunisti (Kina je odvno prestala da bude komunistička država).
Samo se ti loži na komunizam, čim su vam dali pare i malo moći, prešli ste sa krajnje desne na krajnje levu stranu. Moderne poturice.Немаш појма, Корејски Џуче су националисти !
Немаш појма о политичким токовима, живиш у времену с краја 19 века.
Sve to što si naveo je proizvod levice, ove koja danas vodi zapad. Neka hvala.Vi nacionalisti se potrošite časkom na nacionalne manjine, gej populaciju i sitan kriminal.
Ne znam kako si živeo pre 40 godina, sigurno si mnogo patio u sfrj bez hitlera i četnikaSve to što si naveo je proizvod levice, ove koja danas vodi zapad. Neka hvala.
Za nas srbe je nebitno da li je diktaturu vodio Hitler ili tvoj tito.Ne znam kako si živeo pre 40 godina, sigurno si mnogo patio u sfrj bez hitlera i četnika
И цигаре наравно.Auto, odlazak na more, i skup mobilni telefon, su 3 najvece moderne srpske vrednosti.
To je osnvica modernog srpstva.
Svi im diraj, samo im to ne diraj.
Mozes i porodici da im pretis, ali ovo im ne diraj.
A onda ce da se kao foliraju kako oni cene one svoje pretke, koji nisu imali sve te stvari.
Nisu naši preci imali more? Ili nisu išli na more? Koliko daleko d aidemo u korene, možda dođemo do Srbije koja je imala more .Auto, odlazak na more, i skup mobilni telefon, su 3 najvece moderne srpske vrednosti.
To je osnvica modernog srpstva.
Svi im diraj, samo im to ne diraj.
Mozes i porodici da im pretis, ali ovo im ne diraj.
A onda ce da se kao foliraju kako oni cene one svoje pretke, koji nisu imali sve te stvari.
Ko će da vam daje platu ako oni propadnu?Америка је пред тоталним колапсом!
Куба остала без струје – десет милиона људи у мраку
Цело острво Куба остало је без струје, због чега је десет милиона становника у мраку, саопштило је Министарство енергетике и рударства те земље.
Министарство је на платформи Икс објавило да је "национални систем електричне енергије потпуно искључен", након што је једна од главних електрана на острву отказала, пренео је Њузвик.
Кубанска влада затворила је раније данас школе, поједине државне службе и услуге које нису неопходне, у настојању да уштеди енергију.
Многим радницима је речено да остану код куће, а ноћним клубовима је наређено да се затворе. Кубански председник Мигел Диаз-Канел Бермудес написао је у на платформи Икс да руководство земље "посвећује апсолутни приоритет решавању овог изузетно осетљивог енергетског непредвиђеног случаја за нацију".
"Неће бити одмора до његовог опоравка", написао је Диаз-Канел Бермудес.
Нестанци струје су већ месецима свакодневна тема за Кубанце.
Кубански министар енергетике и рударства Висенте де ла О Леви је поделио објаву из свог министарства у којој су означена "три главна фактора који утичу на дефицит производње електричне енергије – стање инфраструктуре, недостатак горива и повећање потражње".
https://www.rts.rs/vesti/svet/5559751/kuba-bez-struje.html
Жао ми је кубанског народа, као и корејског народа у С.Кореји. Нико није заслужио да живи под санкцијама, у изолацији и беди. Људи би морали да имају избор.
Замисли тај живот, да више не можеш ни вентилатор да укључиш, а тамо бар 9 месеци мораш имати неки систем хлађења, али пошто су клима уређају прескупи, онда остају само обични вентилатори или евентуално они плафонски. И такође тамо не постоји служба која сузбија комарце, а људи често живе у фавелама где су куће склепане од дрвета, значи изолација нула. Наши туристи виде Хавану и Варадеро и мисле да сви Кубанци живе тако.
Њима су рестрикције струје редовна ствар, али су бар Хавана и Варадеро били поштеђени, због туриста и странаца који тамо имају некретнине, али сада је потрошња скочила и њихов систем то не може да издржи.
Nisu naši preci imali more? Ili nisu išli na more? Koliko daleko d aidemo u korene, možda dođemo do Srbije koja je imala more .
Auto? To više nije luksuz nego potreba. Ne samo u gradovima, već po selima,. U selima čak i više nego u gradu, jer nema gradskog prevoza.
Skupi mobilni nisu imali naši preci? Mora da su bili tradicionalisti kad nisu hteli da ih kupuju.
I tako to izgleda kad levičar zaljubljen u NATO piše o nama Srbima, sve same gluposti.
Установили смо да немаш појма ни о основним политичким појмовима, а камоли о тако Сложеној Национално Социјалној Идеји Кореје - Џуче и Сонгун!Samo se ti loži na komunizam, čim su vam dali pare i malo moći, prešli ste sa krajnje desne na krajnje levu stranu. Moderne poturice.
Ti si bioSrbin, pojma nemaš o Srbiji i nama Srbima. Sve si zaboravio.Cak i kada bi Srbija imala more, ogromna vecina nasih predaka nije videla more u svom zivotu.
To da je auto i mobilni potreba, isto raspravi sa tim nasim precima.
Ja mislim da kada bi se danasnji 'srpstvo Srbi' vratili vremeplovom u proslost kod nasih predaka 'tradicionalnih Srba', ne bi izdrzali ni 3 dana, sa sve srpstvom.
Кукали су Срби и под много блажим санкцијама 90их ... лако је туђим ку%цем глогиње млатити.I bolje im tako...
Sta ce im struja...da gledaju kako Zmaj od Šipova presavija Kulicku...
...
Može im se, nije im se dopala Kastrova komunistička revolucija na Kubi.Podsetite me zašto je Kuba pod sankcijama kada nije niti ratoborna niti ikakva kao S. Koreja?
Зато што се још увек нису појавили Марсовци са којима можемо ступити у савезништво, како би неким њиховим технолошки напредним оружјем гранатирали Вашингтон и тако ослободили Кубу.Podsetite me zašto je Kuba pod sankcijama kada nije niti ratoborna niti ikakva kao S. Koreja?
Балканци не могу да схвате да ауто није луксуз, али да ипак не могу да то приуште, а цена се плаћа на некој другој страни, на нечему где ће тај новац фалити. Тако је и са цигарама. Коме је проблем да дневно баци тих 400-800 динара, па то је ''сића'' на дневном нивоу. Наравно опет изговори, да не би морали на годишњем нивоу да израчунају да је то цифра од 1200-2400 евра. Непушачи опет имају изговор, па купићу ово, пушачи то успуше за недељу дана.Nisu naši preci imali more? Ili nisu išli na more? Koliko daleko d aidemo u korene, možda dođemo do Srbije koja je imala more .
Auto? To više nije luksuz nego potreba. Ne samo u gradovima, već po selima,. U selima čak i više nego u gradu, jer nema gradskog prevoza.
То је лаж, али истина је да ипак све зависи од С.А.Д., али и од комунистичког режима који се мора реформисати макар по узору на капиталистичку Кину.Najgore je što su i ceo svet ucenili da ne smeju da posluju sa Kubom.
Smradikalska poslaSve to što si naveo je proizvod levice, ove koja danas vodi zapad. Neka hvala.