Kuba ! novembar ili januar?

Bila na Kubi prošle godine u oktobru, preko Travel hous-a, oni većinom rade individualne aranžmane i savršen su izbor za te dalje destinacije.Uplatiš all inclusive i opušteno, e sad, ima dosta ekskurzijica na koje treba otići a koje uopšte nisu jeftine.Možeš u hotelu da se odlučiš za neku od njih, sve preko agencija jel a agencije uzimaju dobar procenat.O sopstvenoj režiji ne razmišljaj.Mi smo bili 2,3 dana u Havani i 11 dana u Varaderu, u Havani smo bili u obilasku Havane busom ceo dan pa u posetu fabrici tompusa i u neku fabriku za njihovo neko piće gde isto mo'š i da kupiš jel, kao i tompuse...Imali smo ponudu u Havani da odemo na neko Trocadero veče za nekih 150 e za dvoje.Dobiješ 1 rum čini mi se za sto za te pare...Znači jedno veče.Pa ko 'oće da da nek da, mi nismo.U Varaderu smo išli na krstarenje ceo dan, imaš ručak na plaži koju obilazite koja je zaista divna, pa delfinarijum gde maziš delfine i slikaš se s njima, to je koštalo oko 80e za dvoje.Pa smo bili na vožnji gliserima, svaki par dobije po jedan pa pratiš vodiča pa malo divljate po vodi :) ,pa otplovite do nekoh mini zoo vrta gde su iguane i račići slobodni, al mirni :), pa se slikaš s aligatorčićem pa vidiš gomilu pink flamingosa - što je ostavilo najveći utisak na mene :) To je nekih 40,50e za dvoje.Recimo mm je hteo da iznajmimo brodić da odemo na otvoreno more da peca neke zverske ribe :D, na par sati ti je brod 250e, ako nadješ nekog da podeliš s njim cifru super, ako ne to ti je.Mi nažalost nismo našli nikog jer je cifra baš velika.Toliko mogu da se setim...Tako da, ako planirate da se mičete iz hotela treba vam para.

Back