Krvna osveta

Betty:
Koji si ti smor
pusti je da radi šta joj se dopada i bude s onima koji joj se dopadaju
ako je neko zavali, reaguj, ali svima nešto držati slovo....poremećeno je. Mada imaš lep nik i avatar.
Btw. Trojanci su izgubili od Ahajaca.

Betty,

Ona je moja krv.Ma da joj neki momak lupi samar,odreagovao bi.Ja netucem devojke,nemaltretiram ih,cak i nepodizem glas na devojku.Tako zelim da se i drugi ophode prema mojoj sestri.Sto je siguran sam O.K.U mojoj prirodi nije da drzim nekome slovo.
Ja jesam fin momak.

Btw. Achileyes je ucestvovao u ratu za lepu Hlenu ,zar ne?.... ;-)

Betty:
Koji si ti smor
pusti je da radi šta joj se dopada i bude s onima koji joj se dopadaju
ako je neko zavali, reaguj, ali svima nešto držati slovo....poremećeno je. Mada imaš lep nik i avatar.
Btw. Trojanci su izgubili od Ahajaca.

Betty,

Ona je moja krv.Ma da joj neki momak lupi samar,odreagovao bi.Ja netucem devojke,nemaltretiram ih,cak i nepodizem glas na devojku.Tako zelim da se i drugi ophode prema mojoj sestri.Sto je siguran sam O.K.U mojoj prirodi nije da drzim nekome slovo.
Ja jesam fin momak.

Btw. Achileyes je ucestvovao u ratu za lepu Helenu ,zar ne?.... ;-)

uf bre!
a što ne sama?
ono veliki batica rešava MOJE probleme... a jesam li se ja sama u to uvalila? eeee paaaa... molim lepo, mislim ako sam takv genijalac pa našla živčanog retarda koji probleme rešava batinama....

svako je kovač svoje sreće.

Suzy:
Jesam zensko...ali imam brata...pa mozda mogu da kazem koju...;-)
Meni je jedan lik samo dobacio...bezobrazno..i prokomentarisao...sta bi on ..meni....neznajuci da moj brat sedi pored njega....
he, he
usledio je samo poziv-izadji napolje!
samo....ja sam se ocajno osecala....i mnogo sam se uplasila za njega...nikada ne znas sta koja budala nosi sa sobom....

Имао сам сличну ситуацију...само је у питању била моја девојка...

...матори дрипац пришао...каже нешто као...дођи да те мој Боби обради?...или тако нешто.

А ја на 3 метра...прво ми дошло да га забодем...али се некако смирим...рекох себи...ма дај...матори је безазлен (имао је вероватно 5 банки)...а и било ми занимљиво да видим како ће Ј да се снађе...и наставим да кулирам тако са намером да улетим само ако матори покуша нешто конкретно. Чак ми на неки чудан начин било занимљиво. Ееееееее људи...како га је напушила...мислим да је овај у земљу хтео да пропадне. Умало и батине да добије...Ту сам мислио да ће то да га разјари...кад он се само покуњи и оде...

Знајући да пре мене није имала дечка неко време...после сам је зезао...како то није ни чудо...и како јој ни пандурска патрола не би пришла :lol:...а и да је увек добро имати неког таквог уз себе кад почне фрка.:lol: :wink:

P.S. Нема потребе за то...кад си бесан обараш и много јаче...тј. ти си луђи.

Ja sam jedinica i uvek sam samu sebe morala da “branim” tako da drugi osecaj sem samoodbrane nemam. Odbraniti svaku zenu a ne samo svoju sestru od fizickog nasrtaja je lepo i onako muski. Medjutim kako i koliko god ti to zeleo drugi ce se prema tvojoj sestri ophoditi onako kako se ona postavi u zivotu i prema njima.Licno sam se uvek plasila da ne dodjem u takvu situaciju i hvala Bogu , nisam. Inace skotove koji su u stanju da fizicki nasrnu na zenu bez obzira na razlog ne smatram muskarcima niti normalnim ljudima .

bogami meni se cini da je doslo vreme da zene brane muskarce ;)

i volim ono kad mi se kaze 'jadan onaj na koga naletis' ....

btw, cuvajte se asirijanaca...to su sve ludaci (doduse kad su u roju) ...pojedinacno ne smeju da zucnu.

dobar izgovor da se malko praznish... ZLIKOVAC je razbio MOJU sestru

)a de si bio dok je izlazila s njim, kako nisi vido da je zlikovac(
ok nije zlikovac ali se neshto desavalo

toliko o odnosu sa sestrom

Achileyes:
Ovo je iskljucivo musko pitanje.

Ako bi saznali da vam je sestra povredjena fizicki od strane njenog momka,sta bi uradili?

Ja znam svoj odgovor,imam mladju sestru i prosao sam kroz to,ali ajde da cujem vas.

Prvo radi pa onda pitaj...
Medjutim uvek imaj na umu DA JE ONA BIRALA TIPA!
Ovo spada u zaštitu članova porodice.
Krvna osveta je za ubistvo člana familije, kod plemenski orijentisanih

Back