Krvarenje iz zenskog polnog organa nakon rucnog zadovoljavanja

Nadam se da nisam :/ mada, to bi bilo i najbolje al nemam nokte

I kaze da je nije bolelo ama bas nista u trenutku... Ne znam stvarno, zato i pitam
Desavaju se ta krvarenja sluzokoze i tokom klasicnog seksa, bude suva sredina i desi se. Ne treba paniciti, ali svakako je dobro preventivno se pregledati (to si vec rekao da je problem).

Devojka i ja smo mladi i uzeo sam joj nevinost pre par meseci. Imali smo odnos bez problema dosta puta, medjutim, juce nakon sto smo imali odnos kada sam krenuo da je rucno zadovoljim krenula je da krvari.

Ja sam se uplasio da je nisam ja povredio, ali ona je rekla da je nista nije bolelo i njoj je bilo dosta cudno otkud krv. Naime, prosla joj je menstruacija ali mi se kasnije tokom dana zalila da je boli stomak na taj nacin...

Ne znam sta se desilo. Nakon polnog organa nije bilo krvi ali nakon prstiju jeste... Malo se brinem za nju i bojim se da je nisam povredio
ajde priznaj nam lepo, ciji si klon nalog?
necemo ti nista (khm)

Devojka i ja smo mladi i uzeo sam joj nevinost pre par meseci. Imali smo odnos bez problema dosta puta, medjutim, juce nakon sto smo imali odnos kada sam krenuo da je rucno zadovoljim krenula je da krvari.

Ja sam se uplasio da je nisam ja povredio, ali ona je rekla da je nista nije bolelo i njoj je bilo dosta cudno otkud krv. Naime, prosla joj je menstruacija ali mi se kasnije tokom dana zalila da je boli stomak na taj nacin...

Ne znam sta se desilo. Nakon polnog organa nije bilo krvi ali nakon prstiju jeste... Malo se brinem za nju i bojim se da je nisam povredio
jel si bas morao rukom?to je je bilo neophodno?

ovi doktori ovde ako ti ne pomognu niko nece

Back