Кружни ток са сатом на Тргу републике?

Читала сам да је испод тог простора археолошко налазиште,логично и уобичајено је да се то некако среди и стави стакло изнад како би могло да се посматра и улепшава простор тако.
Како ће сат на сред кружног тога тј.изградња истих да утичу на археолошко налазиште испод,да ли је неко мислио на то?Где ће да буду пешачки прелази и како замишљају пролазак пешака кроз центар града а да буде сигурно?

Poslednja izmena:
Svaki napredni gradonačelnik mora da ima neki fetiš. Vesiću su to bile kocke i betoniranje, ovaj sada se loži na kružne tokove. Ima Beograd da ih bude pun, neće se zaustaviti dok je živ ;)
Dobro, ali kružni tokovi često veoma olakšavaju protok vozila. Doduše ne uvek. Zato je neophodno da se pre gradnje dobro izmeri protok sa svih strana.

Кружни токови су УВЕК боље решење за саобраћај и од семафора и од раскрсница.
Са нашим пешацима, само један по један, са једне и са друге стране наизменично... Ту ће проћи мање аутомобила него са семафорима.

Taman da se propere još neka lova ovim kružnim tokom..i prekopa Trg po ko zna koji put..jedino mi nije jasno gde ce da bude taj kružni tok..

ahh evo gde
Сетили се да су збрисали сат који је стајао на бочном крају Трга, па сад као хоће да поставе нови.

Само, ту где ће бити, окружен аутомобилима, ту ће мало да помаже. У сваком аутомобилу постоји сат, а да ли ће пешаци добро да виде... не знам.

Знам да ћемо да попи*димо са новом блокадом (грађењем кружног тока).
Већина људи која живи у граду не иде у центар јер им то ништа не значи или је прескупо {то понављају људи из осталих делова града} ~ ко ће да се нервира?

Back