Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
A za vas koji mi stalno kačite da sam sendvičar eto toliki sam sendvičar da sam i Vučića stavio u isti koš sa ostalima i njegova imovinska karta je jako diskutabilna. Vučić je meni samo bolji od SNS-a to sam govorio i dalje to govorim i kritikujem terorističke metode političke borbe SZS-a.
Na taj način se vlast neće promeniti. Oni imaju svoje glasače koji po komandi izlaze na sve izbore. Samo masovan izlazak na izbore ih može skinuti sa vlasti i ujedinjena opozicija ali oko koga. Slobu su skinuli sa Koštunicom, Tadića sa Vučićem a AV sa kim nemam ideju.
Šta je bojkot i šta se sa njim postiže. Dovoljan je jedan Trojanski konj iz "opozicije" i bojkot nema legitimitet. To vlast zna i zato se mnogo ne sekoira. Veća je šansa da se posvađaju međusobno oko podele plena.
Šta je bojkot i šta se sa njim postiže. Dovoljan je jedan Trojanski konj iz "opozicije" i bojkot nema legitimitet. To vlast zna i zato se mnogo ne sekoira. Veća je šansa da se posvađaju međusobno oko podele plena.