Bili The Kid
Buduća legenda
- Poruka
- 25.309
Sadašnja opozicija je malo ofarbana zapadnjački.
Da, biće podjednako uspešni.Iste metode rušenja vlasti ima Obradović kao i opozicija u vreme DS.
Nije valjda da priznaješ da je tvoja stranka SNS u stvari SRS.U vreme DS smo imali opoziciju u vidu Radikala kasnije Naprednjaka koji su imali podršku značajnog dela naroda. Sada toga nemamo.
Nije bolje.bolje zapadnjacki nego sirovinsko seljoberski
Nema potrebe, kada se zna ko je negativac (smradikali).Kako niko neće da se ofarba neutralno. Takvi bi nam trebal
Neće jer stranke nude kao neke poslove dobijanje na tenderima.Kako niko neće da se ofarba neutralno. Takvi bi nam trebal
Od njihovih donacija živiš.Nije bolje.
Jer nam je ZAPAD zategao kanap oko Srbije.
Ja živim od svog rada,zaposlio sam se zbog znanja i umeća a ne zbog neke poltičke stranke.Od njihovih donacija živiš.
Misliš da ste stvarno zaradili 500 evra sedenjem na šalteru i kucanjem pogrešnih stvari 3 puta.
Daleko bilo, mada su mi bili simpatični dok su bili večita opozicija. Sada su međutim pokazali svoje pravo lice.Nije valjda da priznaješ da je tvoja stranka SNS u stvari SRS.
mozda tebi jer ti mozak upija sns-srs zagadjen vazduhNije bolje.
Jer nam je ZAPAD zategao kanap oko Srbije.
Djilas nam ne zavlaci ruku u dzepDobro samo nemoj molim te sutra da si na ovom forumu plakao kada ti Đilas bude zavlačio ruku u džep i kada ti bude iskakao iz frižidera.
NIKAKO.mozda tebi jer ti mozak upija sns-srs zagadjen vazduh
ako ti ovi bezobzirni primitvci ne smetaju vec zapadnjaci, onda moras pod hitno na sken glave...NIKAKO.
Nikog SNS nije osudio jer imaju dogovor o ne napadanju jer su svesni da ničija nije gorela da zore. Treba posle preći u stranku na vlasti.Djilas nam ne zavlaci ruku u dzep
Jer da je krimos, SNS bi ga uapsio
Gde ti živiš?ako ti ovi bezobzirni primitvci ne smetaju vec zapadnjaci, onda moras pod hitno na sken glave...
u staroj srbiji sa besprizornim olosem od vlasti i opozicije koji je dogovorno svakim danom guraju sve dublje u bunar gradjanskog rata..Gde ti živiš?
pa sto se zalis onda?Mene politika nije zaposlila nigde nego sam se sam zaposlio apolitično.
Da Bosko je bas ono ....."neoliberalan"Sadašnja opozicija je malo ofarbana zapadnjački.
Djilas nam ne zavlaci ruku u dzep
Jer da je krimos, SNS bi ga uapsio