Optimus Prime
Buduća legenda
- Poruka
- 28.640
Moguće da ZAPAD stavi nekog svog čoveka za predsednika 2020 godine.
To je svuda tako.Da se primetiti jedan poseban fenomen koji se moze samo u Srbiji srseti.
Samo u Srbiji rodilji politicara postaju radno aktivni cim im deca zasednu na vlast. Niko vise ne zeli da uziva u svojoj tesko ili manje tesko zaradjenoj penziji nego "rade" ko' crvi, sta god to znacilo.
Neki ekstremno vredan narod.
To je poznati srpski fenomen. "Kako to da me ovaj mulac, koji pojma nema o Zivotu prestigne po zvanju i obrazovanju?" Ne mere!Da se primetiti jedan poseban fenomen koji se moze samo u Srbiji srseti.
Samo u Srbiji rodilji politicara postaju radno aktivni cim im deca zasednu na vlast. Niko vise ne zeli da uziva u svojoj tesko ili manje tesko zaradjenoj penziji nego "rade" ko' crvi, sta god to znacilo.
Neki ekstremno vredan narod.
Toliko smo mali da ne možemo da vodimo svoju politiku. Najbolje bi bilo da nas usvoje KineziSve dok Zapad vuče konce u SRBIJI naša zemlja će biti okupirano od stranih službi bezbednosti do migranata.
Zapad je i sklonio Đinđića zbog R.Srpske.
I koga bi za predsednika?Treba izraziti nezadovoljstvo trenutnim stanjem u zemlji i zahtevati promene.
Kad se na to dodaju zaposleni po partijskoj liniji u javnim preduzećima. Čini se da će vladati doveka.Da bi bolje živeli treba prvo penzionerima zabraniti da glasaju jer 65% njih glasaju za AV.
Ne verujem.Kad se na to dodaju zaposleni po partijskoj liniji u javnim preduzećima. Čini se da će vladati doveka.![]()
To i jeste problem mi faktički i nemamo opoziciju.I koga bi za predsednika?
Trajaće dok ne potpiše Kosovo jer je zbog toga i postavljen. Posle će ga skloniti kao i Slobu posle Dejtona.Ne verujem.
Realno mi najviše i zavisimo od ZAPADA kad se pogleda spoljno trgovinski bilans.I opet tu se pita ZAPAD.
Na žalost.Realno mi najviše i zavisimo od ZAPADA kad se pogleda spoljno trgovinski bilans.