Krugovi u zitu iz ugla vernika ali i ateista!

• Začetnik teme Začetnik teme tok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tok

Primećen član
Poruka
541
Za krugove u zitu zvanicna nauka nema jos adekvatno objasnjenje. Ne moze da nadje ni jedan dokaz za bilo koju teoriju njihovog nastanka. Krugovi u ziitu su sigurno jedna od najvecih misterija vremena u kome zivimo. U svakom slucaj izgledaju fascinantno, ne moguce je ostati ravnodusan na sliku koja se ukaze pred ocima i ne moguce je ne postaviti sebi pitanje, kako li su nastali. I jos uvek nastaju!

Pa da vas cujem! Ali pre toga obavezno odgledajte ovaj video, Znaci,jednostavno NEOPISIVO, neverovatno, neshvatljivo, impresivno, zagonetka isto tako tesko objasnjiva kao univerzum, kao zivot, kao misao!

išarao ih neki klipan koji je plaćen za to:telefon:

nMJ3PTZuDY.gif

E da, evo bas jednog od tih klipana, koji je obicnom daskom tako nesto kao sarao po zitu, nije ne moguce neke male i jednostavne oblike napraviti na taj nacin, ali cak i to jako tesko.

Aj nek se hiljade klipana skupe na jednoj njivi i nek naprave bilo kakav komplikovani oblik velikih dimenzija, to je bar lako pokusati ali je ne moguce uraditi na taj nacin i zato jos niko nije ni pokusao da izvede takav eksperiment!

Poslednja izmena:
mislim da je to umetnicko delo skupa ljudi koji su vredno radili na tome..necu deliti misljenje u vezi ovoga i vanzemaljaca,t.j. povezati te dve stvari...ima dosta drugih misterija koje su dosta vise zanimljive i daleko teze za dokazati..ovo mi nije misterija kad vidis sta danasnji umetnici mogu uraditi,dokle ide njihova sposobnost..

Oko tih krugova nema nikakve misterije .Misterija je samo za one koji hoće misterije po svaku cijenu .
Ima budala koje su od toga već napravili i religiju i dolaze da se mole u žitu .
Te krugove prave mangupi sa istom motivacijom sa kojom drugi prave grafite .
Naravno da medju tim mangupima ima i umjetnika i uživaju kad im se objave djela .
Vjerovatno i uživaju što budale vjeruju da su to pravili neki vanzemaljci .
Vanzemaljci putovali hiljade svetlosnih godina da bi se parkirali u žitu , baš logično .
Logičnije bi bilo da se parkiraju pred Bijelu kuću i kažu : " Mi došli ! "

mislim da je to umetnicko delo skupa ljudi koji su vredno radili na tome..necu deliti misljenje u vezi ovoga i vanzemaljaca,t.j. povezati te dve stvari...ima dosta drugih misterija koje su dosta vise zanimljive i daleko teze za dokazati..ovo mi nije misterija kad vidis sta danasnji umetnici mogu uraditi,dokle ide njihova sposobnost..

Jeste misterija, postoje krugovi koje su napravili ljudi (nazovimo ih umetnici) ali ti krugovi su relativno malih dimenzija, relativno jednostavnih oblika i prilicno neprecizne forme.

Ono sto fascinira kod neobjasnjivih krugova je bas njihova velicina, slozenost oblika i neverovatna geometrijska preciznost kojom su napravljeni za izuzetno kratko vreme!

E da, evo bas jednog od tih klipana, koji je obicnom daskom tako nesto kao sarao po zitu, nije ne moguce neke male i jednostavne oblike napraviti na taj nacin, ali cak i to jako tesko.

Aj nek se hiljade klipana skupe na jednoj njivi i nek naprave bilo kakav komplikovani oblik velikih dimenzija, to je bar lako pokusati ali je ne moguce uraditi na taj nacin i zato jos niko nije ni pokusao da izvede takav eksperiment!

fcf7881ffb494755d01ee04c917b523e.jpg

... i skupise se klipani :hahaha:

Oko tih krugova nema nikakve misterije .Misterija je samo za one koji hoće misterije po svaku cijenu .
Ima budala koje su od toga već napravili i religiju i dolaze da se mole u žitu .
Te krugove prave mangupi sa istom motivacijom sa kojom drugi prave grafite .
Naravno da medju tim mangupima ima i umjetnika i uživaju kad im se objave djela .
Vjerovatno i uživaju što budale vjeruju da su to pravili neki vanzemaljci .
Vanzemaljci putovali hiljade svetlosnih godina da bi se parkirali u žitu , baš logično .
Logičnije bi bilo da se parkiraju pred Bijelu kuću i kažu : " Mi došli ! "

Znas sta, ti mangupi sa stilom ne bi mogli da naprave cak ni nesto slicno ovome mada je on delimicno jednostavan i mali za mnoge druge krugove u zitu.
Ovo je krug od ove godine a precnik mu je 30 metara uocen pocetkom juna ove godine u ataru sela Turija, opstina Srbobran!

Znas sta, ti mangupi sa stilom ne bi mogli da naprave cak ni nesto slicno ovome mada je on delimicno jednostavan i mali za mnoge druge krugove u zitu.
Ovo je krug od ove godine a precnik mu je 30 metara uocen pocetkom juna ove godine u ataru sela Turija, opstina Srbobran!

Vid kujca , stigla moda i kod Srba ? Ti momak gledaj manje Pink a malo više Diskaveri i Nacionalnu geografiju
pa ćeš naići na dokumentarne emisije gdje mangupi uživo uz pomoć kanapa i daske prave nevjerovatno
složene fifure . Naravno da prije toga sve nacrtaju na papiru . Šestar je čudo a posebno za one nepismene .
Ovo na snimku je napravljeno prilično traljavo , i moja baba bi npravila bolje .

Vid kujca , stigla moda i kod Srba ? Ti momak gledaj manje Pink a malo više Diskaveri i Nacionalnu geografiju
pa ćeš naići na dokumentarne emisije gdje mangupi uživo uz pomoć kanapa i daske prave nevjerovatno
složene fifure . Naravno da prije toga sve nacrtaju na papiru . Šestar je čudo a posebno za one nepismene .

Ja sam bas zbog takvih kao ti , postavio par ozbiljnih videa koji se bave krugovima u zitu, ako te ne mrzi odgledaj ih. i da li stvarno verujes da je za par sati nocu moguce napraviti ovako nesto uz pomoc stapa i kanapa, ovako komplikovano, precizno i ogromnih dimenzija1?

agriglif1.jpg

cropcirclebubbletrailwestst.jpg

krugovi-u-zitu-Koreja.jpg

El ide klipanu radni staž dok to radi ?
Za tu razmeru "šaranja" treba mu ceo radni vek.....
Sad sam odgledao prvi, uvodni klip.

Siguran sam da to jedan klipan ne može sam da uradi !
Da bi se tako obiman posao odradio idealno, kakav je ovde slučaj,
pored klipana treba još, makar, jedan klipan !

Poslednja izmena:

Back