Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.134
Нећемо, ионако не мрдате са места, само причате о кретању....Samo nas nemojte kočiti usput
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нећемо, ионако не мрдате са места, само причате о кретању....Samo nas nemojte kočiti usput
Нећемо, ионако не мрдате са места, само причате о кретању...
Јок, Сиско- некретање је одсуство рада, Ви сами себе кочите!I to je neki rad i iziskuje određeni napor. Zato,molićui lepo,nemojte da nas kočite
Јок, Сиско- некретање је одсуство рада, Ви сами себе кочите!
Векторски сте збуњени, али нека, сад, то...
Ето, видиш, колико ти ја вредим?
Da sam umro pre nego što sam ovo pročitao nikada ne bih znao da sam nio vektorski zbunjen...ma šta god to značilo
То је неки напад самокритике, или...ja kradem srafove i elektrode ko lud
То је неки напад самокритике, или...
Па, вариш ли, понекад?nije kritika samo se falim
Па, приватизација, као и после пар година!U kroato-komunističko vreme,u BIM Slaviji na Paliluli dešavalo se da uđe krdo tovnih bikova a ne izađe ni kilo mesa iz pogona.Hebiga rastur
Posle su sve te komunističke poslovođe pootvarale svoje mesare.
Ili industrija tekstila Franjo Kluz sa Zvezdare,koja je šila odela za BOSS,svi radnici,do jednoga su nosili firmirana odela vredna u ono vreme po par hiljada maraka.Hebiga rastur
Па, приватизација, као и после пар година!
Како мислиш да се уђе у капитализам, гологуз?
U vreme Tita imali su ljudi pravo i na stalni pasoš a mogo je i u konzulatu da se dobije.
Baš vala a kada nije bilo više šta da se čerupa tetka,član parije,je otišla u Kanadu
- - - - - - - - - -
Zajebavaš ili stvarno
Čudim se što o tome nisi pisao do sad!?
Ти који су черупали- остали су овде.Baš vala a kada nije bilo više šta da se čerupa tetka,član parije,je otišla u Kanadu
Baš vala a kada nije bilo više šta da se čerupa tetka,član parije,je otišla u Kanadu
- - - - - - - - - -
Zajebavaš ili stvarno
Čudim se što o tome nisi pisao do sad!?
Svako ko malo duže živi ovde zna da konzuat ne izdaje više pasoš u CH,što nije bilo u prošlosti.
neki imaju TETKE od zenu , pa dobijaju pare.tvoj vulin
Ma zajebavam se,kad god nisi znao šta da napišeš,pisao si o tome kako ti je hrvat dao pasoš.
Od tvojih 11 hiljada poruka na krstarici 10 hijada je o pasošu
- - - - - - - - - -
vulin je stara lopovska komunistička škola
Ma zajebavam se,kad god nisi znao šta da napišeš,pisao si o tome kako ti je hrvat dao pasoš.
Od tvojih 11 hiljada poruka na krstarici 10 hijada je o pasošu
- - - - - - - - - -
vulin je stara lopovska komunistička škola
A jel je to tačno da je Broz davao demokratski pasoš? Znaš li možda da je pre sedamdesete godine zaključivan ugovor
o materijalnom obezbeđenju ukoliko se neko vrati u domovinu? Ima li toga danas?
Горе крстарица горе горе...dole krstarica dole dole!!!!!!!!!!!!!
Горе крстарица горе горе...
Ко подморница, јбт!