Trenutno najviše ima krađe na NSZ.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи- на Марсу су?neg a znas kako sam ja maznuo dva muska, bebca iz bolnice
normalno jedno pa posle iha ha vremena , jos jedno.
Ostali još drug Rolo,drug marsi i drug franak da duvaju u pištaljku...fina neka ekipica
Sve sami komunisti ostali zajedno haha. Franak ********* iz Ciriha, Rolo iz zoo-a a marsijaner Gagarin sa Marsa hehe
Роки, а да ти мени мало дунеш у пиштаљку, а?
- - - - - - - - - -
Можете обојица да ми се слатко испонапасете на доњој ливадици, под
јасеном...
Значи- на Марсу су?
Па, како су, шта раде, чиме се баве?
Ostali još drug Rolo,drug marsi i drug franak da duvaju u pištaljku...fina neka ekipica
Sve sami komunisti ostali zajedno haha. Franak ********* iz Ciriha, Rolo iz zoo-a a marsijaner Gagarin sa Marsa hehe
Ova dvojica (franak i marsi) su se bar izvukli i pobegli u kapitalističke zemlje.Sad troluju odande i zaebavaju.Ali šta će mučeni rolo...
Pomocu mu ja da dobije putovnicu. Nek mi se javi na pp, ima konzularni termin sl mesec.
Можете обојица да ми се слатко испонапасете на доњој ливадици, под јасеном...
Dobra ste vi ekipica u suštini.Treba da nastavite da duvate u tu pištaljku zajedno
Marsijaner, BITESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN
Ova dvojica (franak i marsi) su se bar izvukli i pobegli u kapitalističke zemlje.Sad troluju odande i zaebavaju.Ali šta će mučeni rolo...
Mene su poslali komunisti na specijalizaciju,a vi ste ostali kasnije kod "*********"-jasno ko dan.
Mene su poslali komunisti na specijalizaciju,a vi ste ostali kasnije kod "*********"-jasno ko dan.
Ovi forumski komunisti su teški pederri
A znao sam odmah da si specijalac.
Најгори, међу нама.Ко нам то украде земљу ?
Zestoki. Marsijaner mozda i snima u Nemackoj ili Kanadi gde li je vec
Je li i ti snimaš kao marsijaner?
Ко нам то украде земљу ?