Крстина "Пиштаљка"!

Значи- на Марсу су?:eek:
Па, како су, шта раде, чиме се баве?

cuj ,

marsovca skupo kostalo to mazdisanja , pa jel ti znas koliko kosta 5 godina studiranja na najprestiznijem faksu na marsu

i to puta dva

a meni jos oni dali u onom mracnom vremenu da ic nista ne trosim novce osim na devojke , ocu reci na ucenje sa devojkama i deliti knjige i znanje.

- - - - - - - - - -

Ostali još drug Rolo,drug marsi i drug franak da duvaju u pištaljku...fina neka ekipica :lol:

ajd

uzmi sise i ti zvizdaljku i pocni da

budes i tim zvizdaca

- - - - - - - - - -

Sve sami komunisti ostali zajedno haha. Franak ********* iz Ciriha, Rolo iz zoo-a a marsijaner Gagarin sa Marsa hehe

jes vala ali pazi se jurija , mnogo voli da gari....

- - - - - - - - - -

Ova dvojica (franak i marsi) su se bar izvukli i pobegli u kapitalističke zemlje.Sad troluju odande i zaebavaju.Ali šta će mučeni rolo...

pa sad

leteli , leteli javijonom boing 747-400...

a i mlogo je lijepo dojdes , vidis kako ste u g..odinama napredovali

pa malko , kada se vrnes nazad , javis se i pitas , recimo

tenkre , kako si , imas li sta i za pojest , poit i izac sa drutvom.

- - - - - - - - - -

Pomocu mu ja da dobije putovnicu. Nek mi se javi na pp, ima konzularni termin sl mesec.

pa sa tom putovnicom i mozes posetiti mars i do do 6 meseci ali ako te ufate da radis na crno , letissss i zabrani ti se dolazak na deset godina

i koj ces ti do marsa

- - - - - - - - - -

Можете обојица да ми се слатко испонапасете на доњој ливадици, под јасеном...:lol:

oni ne pasu , oni vole da se izlezavaju na travu , pa da stave travcicu i da onda sisaju...

Zestoki. Marsijaner mozda i snima u Nemackoj ili Kanadi gde li je vec

e vala , ti ki perder , ne bi te bas niko ijebavao , pa si sad doso da marsovac , barem recima izhjeba.

idi i pusi ili jos bolje duvaj , tamo dje jesi u njihove posaljke

- - - - - - - - - -

Je li i ti snimaš kao marsijaner? :lol:

hmmm, da li bi i malko bio jasniji u kom delu si..

setao sam i ijebavao i ijebavao diljem one bivse a bogumi i po jevropi.

Back