Крстина "Пиштаљка"!

Poruka
19.134
Ево теме, на којој ће се моћи показати и грађанска, и политичка, а Бога-ми и класна свест, и да се каже- ко је шта и када украо.
Ево, видимо и вест, а већ и тему- неко мазнуо најстарију локомотиву из Музеја железнице, а већ су изнете и прве сумње у извршиоце.
На једној другој теми- неко изнесе оптужбу да су радници у "комунизму" крали каблове из зидова у фабрикама, чупали, ваљда.
Опште место је крађа тоалет папира у ролнама, иста епоха; Слобино доба је било познато по отимању аутомобила и плаћању откупа, а ово после 2000-те као Биг Бенг свих врста криминала, јербо, ето, кажу стручњаци да то тако мора.:lol:
Е, па, дуните и ви у Пиштаљку, немој само ту да чекате на друге!
Ево, ја ћу да изјавим за Пиштаљку да су у Титино време крали- бебе.
И да је то једна ужасна мрља на том добу, макар ме и сви комунисти са Крсте замрзели.

'Ајмоооо, трубачииии!:mrgreen:

Тја .. некада су крали гуз папир у фирмама, а данас се поносе на своју децу која почну са фалсификованом личном картом, а заврше са пуно фирми у власништву које су "поштено" отели

Ево теме, на којој ће се моћи показати и грађанска, и политичка, а Бога-ми и класна свест, и да се каже- ко је шта и када украо.
Ево, видимо и вест, а већ и тему- неко мазнуо најстарију локомотиву из Музеја железнице, а већ су изнете и прве сумње у извршиоце.
На једној другој теми- неко изнесе оптужбу да су радници у "комунизму" крали каблове из зидова у фабрикама, чупали, ваљда.
Опште место је крађа тоалет папира у ролнама, иста епоха; Слобино доба је било познато по отимању аутомобила и плаћању откупа, а ово после 2000-те као Биг Бенг свих врста криминала, јербо, ето, кажу стручњаци да то тако мора.:lol:
И да је то једна ужасна мрља на том добу, макар ме и сви комунисти са Крсте замрзели.

nisam dosla da trubim, samo da ti kazem cao :malav:

Тја .. некада су крали гуз папир у фирмама, а данас се поносе на своју децу која почну са фалсификованом личном картом, а заврше са пуно фирми у власништву које су "поштено" отели
Еволуирало се, Тицо...:lol:
Мислиш да су ту личну карту фалсификовали на -оном папиру?!:eek:
Ма, нееее...:lol:

- - - - - - - - - -

nisam dosla da trubim, samo da ti kazem cao :malav:
Ма, изјави нешто за Пиштаљку, немо' да си тако неевропска...:lol:

Nije, jos uvek radi uskoro ce u penziju. Krao je skuplju robu
Аха, значи директор неки...

- - - - - - - - - -

u EPS-u na svakog zaposlenog idu 4 rolne toalet papita dnevno
Не разумеш, то је до природе посла!
Попни се ти, фраеру, на далековод по ветру, да притегнеш лабаве каблове- биће ти мало и 20 ролни!:lol:

Роки, а да ти мени мало дунеш у пиштаљку, а?

- - - - - - - - - -

:per:

Za vreme Tita krali bakar u Boru i zlato u Majdanpeku.Zicu bakarnu su obavijali oko golog tela,od pojasa pa na gore,a zlato odnosili u kosi.

У време Тита се производило, па су се крале сировине и производи.

У време Слобе је престасла производња, па су се крали делови машина.

:eek:
Задње време дошло, ооо, људи! Спремите се, Судњи дан се ближи- крстин либерал признао да се у Титино доба- производило!:eek:

Jeste tako.Onda se nije ni primecivalo,jer se proizvodilo,a kod Slobe,sve sto nestane,moralo je posle da se zatvori od preduzeca.

U Soko Starku se moglo jesti na praksama ko sta hoce i koliko hoce ali se nije moglo iznositi. Neki radnici su pravili lazne knjige pa u njima svercovali cokolade.
Али си имао фабричку продавницу поред круга, где си могао да купујеш "ринфуз", по смешним ценама.
Социјално одговорна држава.
Исто си имао и у фабрикама обуће, одеће, беле технике...
Било свега, само ако радиш; било шта, и било где.

Back