Крстић нас ојадио за 783 милиона евра!!!

nema potrebe da se trudis da objasnjavas elementarno osobi sa deset klon naloga.Sve dok u Srbiji vlada misljenje da je banka i bankraska prevara nesto normalno i da nije za osudu,a uzimanje kreidta alavost,Srbija ce biti kloaka.Nema prokletijih ljudi od Nemaca,bukvalno je sve na kredit,ali ovakve igranke su nezamislive zato sto zive u ozbiljnoj drzvi.Zato je Nemacka Nemacka a Srbija Srbija
Ali to nije nikakva prevara. Prevara je ako neko napiše da je stopa 2, a onda uzme 50, iako to ne piše nigde u ugovoru.

Međutim ovde su napisali da je stopa 1, a onda su alavi građani zinuli halapljivo.

Мислим да сам ти у претходном посту објаснио да је предвиђање кретања валута и те како могуће и то је посао добро плаћених аналитичара и саветника. Ми имамо само добро плаћене али не и стручњаке на позицијама. Апропо швајцасрског франка: Шта мислиш да ће се десити са водом из акумулационог језера када се нагло отвори брана? Само тотални игнорант неће очекивати поплаву. Само незналице нису очекивале никакве промене када истекне мораторијум швајцарске банке.

На кретањима курса се зарађују паре. Оно што ти изгубиш неко ће да добије. Ми смо због дипломираних стручњака који нас воде увек страна која губи.

Иначе један од најпознатијих добитника на курсним разликама, је код нас "омиљени" Џорџ Сорош, који је вештим маневром у једном потезу зарадио милијарду фунти 1992 год. Ша се после дешавало видимо и ми пошто човек за две деценије обрнуо и обрнуо те паре, купујући и продајући робу и вредности. Пре неки дан купио је и оних неколико ретких фирми које раде и вреде у овој земљи: Бамби, Књаз ....

A ti si ocekivao pad svajcarskog franka?
Uopste ne branim Krstica i rekla sam vec svoj stav, ali tako nesto se ipak nije moglo ocekivati sto se tice franka, sto se tice dolara - mozda.

I na kraju i najvaznije, niko ne "nudi" konverziju duga, za to se sama zemlja zaintersuje, pa ako joj odobre i pod odredjenim uslovima. A koji bi ti uslovi bili sad je u sferi "sta bi bilo kad bi bilo".

Back