Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 15.565
a jel se pokajala beba zbog grehova pre nego što je krštena?Krštena. Ponela je teret vere i sad joj je mnogo teško u životu,
dok neka tamo nekrštena beba uživa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel se pokajala beba zbog grehova pre nego što je krštena?Krštena. Ponela je teret vere i sad joj je mnogo teško u životu,
dok neka tamo nekrštena beba uživa.
Ma nemoj sad ti meni na pitanje pitanjem da odgovaraš i da širiš pričua jel se pokajala beba zbog grehova pre nego što je krštena?
pa to je to ni sama ne razumes a krstila si decuAko bi mogla da objasniš šta za tebe znači krštenje i šta znači
to kome, jer ja stvarno ne razumem šta me pitaš.
jaoj strašno...pa to je to ni sama ne razumes a krstila si decu
a ti si se krstio da nosiš teret?a jel se pokajala beba zbog grehova pre nego što je krštena?
A o teretu više ni reči?Nigde u bibliji nije pomenuto krštenje dece. Uvek se zahteva da onaj ko se krsti, pokaje za svoje grehe, prihvati Isusa kao spasitelja, pa se onda krsti. O očima Boga, krštenje beba je nevažeće i tim čimom su osakaćene duše tih beba jer se smatraju za krštenim ali nisu
apostoli su krstili cele porodiceNigde u bibliji nije pomenuto krštenje dece. Uvek se zahteva da onaj ko se krsti, pokaje za svoje grehe, prihvati Isusa kao spasitelja, pa se onda krsti. O očima Boga, krštenje beba je nevažeće i tim čimom su osakaćene duše tih beba jer se smatraju za krštenim ali nisu
daNigde u bibliji nije pomenuto krštenje dece. Uvek se zahteva da onaj ko se krsti, pokaje za svoje grehe, prihvati Isusa kao spasitelja, pa se onda krsti.
Brus bi mu prilično olakšao..a ti si se krstio da nosiš teret?
Време је да признаш овде пред широким аудиторијумом разлоге свогI pravoslavna je radila isto posebno u Rusiji.
Nemojte samo vi da pričate o humanizmu. Vaša religija ne poznaje humanost.
nisu malu decu nikada krstavaliapostoli su krstili cele porodice
odkud znaš?nisu decu krstavali
То никада није постојало нити је потребно.Па написах да недостаје припрема деце за сам чин крштења.
Тако ће се васпитавати и пре и после крштења.Али вера је пре свега заједница на молитви.То ваљда подразумева васпитање у хришћанском духу врлина?
Да је кум узоран врлински хришћанин а не само неко ко је кум а хришћанство не познаје.Шта је то познавање вере? Или је имаш или је немаш?
Кад кум слабо познаје веру, не може се много очекивати.Као што написах она се подразумева. Неће се ваљда неверник крстити у Христу?
Духовни отац. На крштењу он чита Символ вере.Каква је улога кума у чину крштења? Поред свештеника још један заступник?
То реци протестантима, ја сам православан.Ко беше кум апостола Петра, Павла, Андрије, Стефана...?
jesu li?apostoli su krstili cele porodice
Па ко васпита ове силне крштене естрадне мурветине или оне крштене што праве ћевапе од људи?Тако ће се васпитавати и пре и после крштења.Али вера је пре свега заједница на молитви.
Зашто протестантима кад ми православни кажеш боље познајемо веру?То реци протестантима, ја сам православан.
Ne mora bez obzira sto je to obicaj..SPC nikogas ne primorava da krsti dete ili da se sam krsti..Mora sada, zato što je takav običaj, kao što je za vreme SFRJ, bio da se ne krsti.
Dakle mi smo proizvod običaja kako vlast diktira. Bar ovi generacije iz SFRJ.
Eto meni uopšte nije bio fazon da krstim dete, ali mojoj ženi jeste,
koja je krštena tek 90ih, a ja sa 3 godine...
Ne primorava, ali sve jedno svi krste decu.Ne mora bez obzira sto je to obicaj..SPC nikogas ne primorava da krsti dete ili da se sam krsti..
zaključajpreko 15 prijava sa ove teme, i jos toliko brisanih postova,podeljene kazne
ako ne umete ili necete da diskutujete na ovu temu normalno,bez vredjanja i provociranja
bez obzira ko je prvi poceo ..tema ce biti zakljucana.
ne krste sviNe primorava, ali sve jedno svi krste decu.
tema se zakljucava jer nema normalne diskusije osim mora i ne mora da se krstavaju deca , provociranja i vredjanja kako vernika tako i hriscanstvapreko 15 prijava sa ove teme, i jos toliko brisanih postova,podeljene kazne
ako ne umete ili necete da diskutujete na ovu temu normalno,bez vredjanja i provociranja
bez obzira ko je prvi poceo ..tema ce biti zakljucana.