"Крстарица" напунила 21 годину!

комшија

Stara legenda
Poruka
90.996
1585207826900.png



Danas nam je divan dan, našoj Krstarici rođendan… puni 21 godinu!

1585207879300.png


26. marta 2020. 08:03

Na današnji dan, 26. marta 1999. godine, u vreme bombardovanja naše zemlje, u vreme kada je sve bilo neizvesno i strašno – nastala je Krstarica, tada jedini pretraživač u Srbiji.

Krstarica slavi svoj rođendan u epidemiji svetskih razmera i sada strepimo isto kao i onda. Sada je ceo svet u istoj muci, a pre 21 godinu bili smo sami.

Opstali smo sve do danas, sa istom posvećenošću, istim žarom i željom da nam bude dobro i da vam uvek donosimo istinu na vreme i sve što vam treba od informacija, kako biste se lakše snalazili i bolje živeli.

Verujemo da će sve proći i da će uvek iz nečeg lošeg ispasti nešto dobro, a da će vreme koje dolazi možda biti drugačije, ali da ćemo opstati i trajati.

Podsećamo vas da je Krstarica najveća internet zajednica u Srbiji već 21 godinu!

1,9 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google Analytics, februar 2020. godine) čini Krstaricu vrlo posećenim i kredibilnim portalom u Srbiji i van nje.

Krstarica je najveći forum u Srbiji. Sadrži preko 35 miliona poruka, i na njemu možete slobodno, bez ustezanja i cenzure da iznosite svoje mišljenje i stavove o svemu što se događa oko nas.

Tu je i jedinstvena Pričaonica, na kojoj osobu sa kojom razgovarate možete videti posredstvom kamere, ili razgovarati sa njom preko mikrofona i slušalica.

Krstarica ima rečnik po kome smo prepoznatljivi već 21 godina i koji ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto.

Krstarica će vas svakog jutra nasmejati – jer smeh leči. Pogledajte našu kolekciju viceva.

Reći će vam i šta kažu zvezde i šta možete da pogledate na televiziji.

Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i savet kako da sretnu srodnu dušu i drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za prvu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi na uvid svoje saznanje, vama koji joj verujete.

Mnogi su počeli da razmenjuju misli na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči i poveravali svoje probleme Krstarici. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Uvek smo tu da vas saslušamo. linik
 
Poslednja izmena od moderatora:
Mlada a zlatna vredna, skoro stara kao javni Internet a opet moderna kao da je od SAD.
Komunikacija je što ljudi najviše žele, da li jednosmerna(čitati informaciju/vest, rečnik) ili interaktivna(forum, pričaonica).
Često Vic dana mi je, klik za osmeh.

PS
Ja sam ovaj profil napravio posle moje prve krstarice, Golden Princess. 1221 post.

PSS
Zato imamo neumorne moderatore da se bore sa botovima i praznomišljenjem. Zaslužuju ako ništa drugo barem medalje zahvalnosti.

PSSS
Mozda bi mogli da vratite neke sobe na pričaonici, su-chat, sad kad smo svi manje vise kod kuce.

PSSSS
Srećno i narednih 21 godinu...
 
Srećan rodjendan dragoj Krstarici, jedinom preostalom forumu i portalu na kom još uvek pišem. Želim vam da još dugo opstanete, pa pisao ja ili ne(verovatno ću se povući, pre ili kasnije. To nema veze sa Vama, to je život).
Pričao sam više puta kako sam pre sedam godina počeo da pišem gotovo svakodnevno ovde. Ono što se malo zna je da ja mislim da sam se prvi put registrovao mnogo ranije. Tamo negde oko 2004.godine(moguće i koju godinu ranije) pod nekim drugim imenom. Moguće je čak da sam imao i više registrovanih imena(naloga). Bio sam mlad i lud ko struja :rotf:
 

Back
Top