KRSTARICA - najdemokratskiji forum ma Balkanu !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

picololeone

Legenda
Banovan
Poruka
51.779
Ti samo misliš o jednome.Ne znam da li je to posljedica dugotrajne apstinencije ili je to PMS. :per::p

Upravo zato i je Krstarica najdemokratskiji forum. Čista desetka, a moderatorima kraj nas stvarno nije lako.

Krajnje vreme doslo kad Hrvat hvali demokraCiju na Krstarici, tacnije, pdf. Politici.

Nisi merodavan, ne zato sto si stranac, nego necu da ti kazem zasto. Ne mesaj se u nasa posla. Ja se u vasa ne mesam.

Poslednja izmena:

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Krajnje vreme doslo kad Hrvat hvali demokraCiju na Krstarici, tacnije, pdf. Politici.
Зашто мислим да је поставио праву дијагнозу?
th_AnimatedSmileyDoctor-1.gif

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
36.021
Па, ако вам се овде не свиђа, називате је крижарицом, богујете (ах та фрустрирана,никад задовољна џангризала), антисрпском, идите негде другде, шта ћете уопште овде?

Доиста, ако нађете неко друго место, као ово, где, на пример, усташе, могу слободно да шире своју идеологију, а да не буду кажњени, идите тамо.

Ако нађете друго место, где другог корисника можете обасути најгрђим именима и гнусним личним увредама, онда причајте о демократизму неког форума.

Ако нађете друго место где је могуће некога ко се не слаже с вама прогласити издајником, несрбином, усташом, и шта све већ не, као што можете овде, опет, идите тамо...

Дакле, ово је доиста, не знам да ли најдемократскији, јер то је занимљив и сложен појам, али, свакако најслободнији (опет, са свим аспектима тога појма) форум.

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Krizarica je jedan sladak forum, ali mi je neko obrisao jedan post jucer...pa da iskoristim slatku priliku da mu porucim da mi se napase slatkih muda, ***** mu sve da mu ***** !!!!!!

Tako je,Mračak !
Meni su juče 6-7 postova obrisali i to sve
na jednoj temi.
A zakačio sam se sa onom otkačenom hrvaticom,
jer je "udarila" na "sitna crevca" detaljišući na temi,
koju je sama postavila o lizanju menstrualne krvi (fuj,stoko !).
I,umesto da je banuju zbog krajnje ogavnosti,oni meni izriču
upozorebnje i brišu postove.......!??
Mislim da selektivno kažnjavaju,puštaju što ne treba i
"treniraju" strogoću.....!!!
:dash::dash::dash:

picololeone

Legenda
Banovan
Poruka
51.779
Па, ако вам се овде не свиђа, називате је крижарицом, богујете (ах та фрустрирана,никад задовољна џангризала), антисрпском, идите негде другде, шта ћете уопште овде?

Доиста, ако нађете неко друго место, као ово, где, на пример, усташе, могу слободно да шире своју идеологију, а да не буду кажњени, идите тамо.

Ако нађете друго место, где другог корисника можете обасути најгрђим именима и гнусним личним увредама, онда причајте о демократизму неког форума.

Ако нађете друго место где је могуће некога ко се не слаже с вама прогласити издајником, несрбином, усташом, и шта све већ не, као што можете овде, опет, идите тамо...

Дакле, ово је доиста, не знам да ли најдемократскији, јер то је занимљив и сложен појам, али, свакако најслободнији (опет, са свим аспектима тога појма) форум.

Ma nije do srpstva!

Ti imas "popust" jer si bila moderator, a videla bi cenzuru ovde da nije tako!

duhvs

Iskusan
Banovan
Poruka
6.466
Blajbinger

Kome se ti to šlihtaš ovde ? Da ne misliš da i ti postaneš administrator ?
Takozvanih hrvata u odnosu na sve ostale ima 10:1 i mislim da vas je previše.
Mada ovaj forum ima ozbiljne indicije da se okiti nekom ustaškim znamenjem a verovatno to ide sa tobom.

Sve je relativno kako reče neko tamo napred. Osim najezde ustaša na neki srpski forumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.