eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.224
gledaj da ti ostanu makar nogice napolju da mogu da te izvuku
... и два прста да може да пуши...
gledaj da ti ostanu makar nogice napolju da mogu da te izvuku
Pa zato demokratija ne vredi onoj stvari kao oblik vladavine...sto i takvi imaju pravo glasa umesto da su u nekom budzaku, vezani lancem i da im se povremeno dospe voda u cance
Ne preteruj!!
Sloboda je kada nisi zatvoren zato sto si otvoeren!
Stari sam forumas......
Ucestvovao sam na SVIM forumima na Balkanu.....
SC- "u", forumu hr. indexu.....
I mogu vam reci da je Krstarica NAJDEMOKRATSKIJII forum sa podrucja bivse SFRJ.
Moderatoriu sa podforuna Politika su veoma PAMETNO izabrani,,,,,
Zato, ISKRENO ZELIM, na ovaj forum, nastavi sa DOBRIM RADOM .....
Ma pusti Blajbingera sa njegovim fantazijama!
Cime si impersionPiran?
Nije demokratija u tome da svi mogu da ucestvuju, vec je demokratija u tome sta smeju da kazu.
Cuti Pikice, ti znas da vam ja IZNAD TOGA?
Ма немој?А како си онда био модератор на СЦ-у?Cuti Pikice, ti znas da sam ja IZNAD TOGA?
Blajbingeru, ti stvaaaarno ne znas sta pises.
Ti samo misliš o jednome.Ne znam da li je to posljedica dugotrajne apstinencije ili je to PMS.![]()
Upravo zato i je Krstarica najdemokratskiji forum. Čista desetka, a moderatorima kraj nas stvarno nije lako.
Зашто мислим да је поставио праву дијагнозу?Krajnje vreme doslo kad Hrvat hvali demokraCiju na Krstarici, tacnije, pdf. Politici.
Зашто мислим да је поставио праву дијагнозу?
![]()
Stari sam forumas......
Ucestvovao sam na SVIM forumima na Balkanu.....
SC- "u", forumu hr. indexu.....
I mogu vam reci da je Krstarica NAJDEMOKRATSKIJII forum sa podrucja bivse SFRJ.
Moderatoriu sa podforuna Politika su veoma PAMETNO izabrani,,,,,
Zato, ISKRENO ZELIM, na ovaj forum, nastavi sa DOBRIM RADOM .....
Krizarica je jedan sladak forum, ali mi je neko obrisao jedan post jucer...pa da iskoristim slatku priliku da mu porucim da mi se napase slatkih muda, ***** mu sve da mu ***** !!!!!!
Ево, хајде, одмах тебе за модератора нека поставе, јер то је поента твога поста.Dzabe ti...
Neces biti moderator...
Па, ако вам се овде не свиђа, називате је крижарицом, богујете (ах та фрустрирана,никад задовољна џангризала), антисрпском, идите негде другде, шта ћете уопште овде?
Доиста, ако нађете неко друго место, као ово, где, на пример, усташе, могу слободно да шире своју идеологију, а да не буду кажњени, идите тамо.
Ако нађете друго место, где другог корисника можете обасути најгрђим именима и гнусним личним увредама, онда причајте о демократизму неког форума.
Ако нађете друго место где је могуће некога ко се не слаже с вама прогласити издајником, несрбином, усташом, и шта све већ не, као што можете овде, опет, идите тамо...
Дакле, ово је доиста, не знам да ли најдемократскији, јер то је занимљив и сложен појам, али, свакако најслободнији (опет, са свим аспектима тога појма) форум.