Krstarica-jeftin internet preko dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednji offtopic..

Majku mu,, jel tema pisemnost ili je tema kako konektovati????
Koliko znam ovo drugo..

Lijepo se napise da lik koji pokusava da se konektuje iz RIjeke (Hrvatska) mozda i moze da to ucini, ali ako se dobro razumijem u paradajz, to nema nikakva smisla, a posebno ne da je povoljno posebno za njega..

Respektujem svaki vas komentar na ciljanu pismenost/nepismenost, ali kad se da jedan ili najvise dva komentara na isto, mislim da je i dovoljno, a ne toliko komentara o necijoj pismenosti..
To na zalost nije nasa greska sto je neko pismen ili nepismen, to je greska kucnog vaspitanja i naravno obrazovanja..
Sad, da ne idemo dalje u off jer cu temu da obrisem dok rece keks, molim bez daljeg off-a..

Hvala...

@GZ druze,
Ne radi se ovde o kritici nepismenosti, kao sto si i sam rekao, to je stvar kucnog i opsteg obrazovanja i vaspitanja.
Radi se o tome, da je tim nacinom pisanja, potpuno nerazumljivo objasnio sta zapravo hoce, i onemogucio sam sebi da dobije pomoc, jer niko zivi ne zna tacno sta zeli.
Dakle, kritikujemo ga jer je pitao na potpuno nesuvisli nacin i ne zna se sta treba.

Skapirao sam ja to odmah, sta ste vi htjeli da kazete i rekli ste u dva posta,, ali sam samo naglasio da nema potrebe vise da se isto to nastavlja..

Mislim da smo se razumjeli...
Tema ide pod kljuc, a korisnik kad nadje vremena i smisli tacno sta hoce nek se obrati na PP da otvorim temu kako bi nasli nacina i mogucnosti da mu pomognemo, ovako samo sve dalje idemo u Off..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back