B
bla bla
Gost
Treba mi pomoc. Pisem seminarski. Ako imate vremena napisite biloo kakav komentar na temu Krstarice ili Googla. LOse, dobro, zasto je bolji jedan od drugog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bla bla:Treba mi pomoc. Pisem seminarski. Ako imate vremena napisite biloo kakav komentar na temu Krstarice ili Googla. LOse, dobro, zasto je bolji jedan od drugog
AxeZ:bla bla:Treba mi pomoc. Pisem seminarski. Ako imate vremena napisite biloo kakav komentar na temu Krstarice ili Googla. LOse, dobro, zasto je bolji jedan od drugog
Mislim porediti Google i krstaricu je prilicno blesavo. Google je svetski fenomen a krstarica tek jedan lokalni prosecan prilicno jadan projekat.
Krstaricin pretrazivac je nesto najzalosije sto sam video ako vec poredimo Krstaricu i Google kao pretrazivace.
Da...slab vam je rezultat pretrage...Corey:I ja se slazem da je krstarica jadan pretrazivac.Vise sluzi kao sajt za reklame nego za pretrazivac.Da li neko od vas vidi neku reklamu na Google.Ja ne!!!A na vasem.Pun je di * a jos su i rezultati pretrage ocajni.Vise mi inforacija da google engleski nego krstarica!
bla bla:A gde da nabavim taj mikro za jun