KRSTARENJA PO SRBIJI

Dragi moji sugradjani ,
U zdnje vreme sve manje nasih ljudi poznaje Srbiju i zna koje su njene istoriske i i kulturne vrednosti .
Kao da nikoga vise neinetresuje istorisko nalaziste Lepenski Vir i Viminacijum m Djerdapska klisura , jedna od najvecih recnih klisura u Evropi .
I tako krenem ti ja da trazim firme koje se bave tim poslom i jedino jedna mala domaca firma radi izlete po srbiji.
Da nebude zabune nemam nameru nikoga da reklamiram ali sam se neprijatno iznenadio da kod nas ljudi nemaju gde da dogovre neki arazman za putovanje kroz srbiju , vec sve nase turistice agencije nude ino putovanja .

Kao sto sam malopre rekao jedino ova agencija je dala neke pristoje ponude kao i planove putovanja . primer
Krstarenje (2 dana) DJERDAP
DJERDAP-Kapetan Mišin breg- Smederevska tvrdjava–Viminacijum-Srebrno jezero–Lepenski vir

ili jos neka kao sto su obilazak
Izlet autobusom Fruškogorski Atos (1dan)
Fruškogorski manastiri – Karlovci - Stražilovo
SPECIJALNA PONUDA samo 2.maja

----
Ovakvih firmi nam je potrebno sto vise da ljudi koji nemaju auto (kao ja ) mogu da obidju srbiju vide prirodne lepote koje ona pruza , na kraju krajeva najbolji marketing jeste od usta do usta .
Sta vi mislite koliko nasih ljudi prica sa stranicma i koliki je potencijal u turizmu u nasim prirodnim lepotama....
evo nekih od lepiuh slika ...

Pogledajte prilog 235895Pogledajte prilog 235896Pogledajte prilog 235897Pogledajte prilog 235898Pogledajte prilog 235899

ako neko zeli da poseti agenciju preko koje sam ja putovao neka pogleda njihov sajt

Back