CiCoLiNo
Ističe se
- Poruka
- 2.179
Pa koga ovde braniš. Sebe?srećom ne znam u kojoj sam crkvi![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa koga ovde braniš. Sebe?srećom ne znam u kojoj sam crkvi![]()
Tako govore oni kad izgube.Ne shvatas Boziji plan, u tome je problem. A pasulj konzumiraj bez obzira sta ce tvoji komentarisati.
То је византијски крст. Није руски. Има га и у Србији.Ruski krst u detalje prikazuje na kakav krst je pribijen:
Pogledajte prilog 1405989
Значи адвентиста ?srećom ne znam u kojoj sam crkvi![]()
Значи ти си још један ЈС ? Само да те обавестим, приметили смо да је Библија Јеховиних Сведока фалсификована тј. преведена погрешно.https://www.jw.org/hr/pretraga/?q=razboriti+rob&link=/results/C/all?sort=rel&q=
Apostol Pavao kaže da smo djeca Božija a ne robovi.
Nemas pojma biblijuЗначи ти си још један ЈС ? Само да те обавестим, приметили смо да је Библија Јеховиних Сведока фалсификована тј. преведена погрешно.
Матеј 24 говори о слуги Божијем. На који део мислиш везано за апостола Павла ?
a ako nisi znao JS izucavaju sve Biblijske prevode i izvorne spise
zato i znaju Bibliju jer su izucavaoci Biblije.
Не може бити валидан превод који наштима текст да паше учењу.Nemas pojma bibliju
ne postoji falsifikovana Biblija nego Biblijski prevodi
svi koji su izdati su validni
dakle pises nebuloze
a ako nisi znao JS izucavaju sve Biblijske prevode i izvorne spise
zato i znaju Bibliju jer su izucavaoci Biblije.
Moze.Не може
Видимо по томе што мијењате у вашем преводу шта вам не паше.Moze.
sta ti znas o Bibliji
kakve bre ucenje nase ucenje je Biblijsko i odgovara nam svaki prevod
Ti si bas nepopravljiv slucajВидимо
vas robovski prevod nije validan - INVALIDne postoji falsifikovana Biblija nego Biblijski prevodi
svi koji su izdati su validni
krst je simbol životnog tereta u Isusovim rečima...uzimanje sopstvenog krsta ima značenje preuzimanja potpune odgovornosti za svoj život...za sve svoje grehove...Nigde u Bibliji nemas krst kao simbol hriscanstva.
Simbol hriscanstva je ljubav.
Matej 10,38 | I koji ne uzme krsta svojega i ne pođe za mnom, nije mene dostojan. |
Marko 8,34 | I dozvavši narod s učenicima svojima reče im: ko hoće za mnom da ide neka se odreče sebe i uzme krst svoj, i za mnom ide. |
Luka 14,27 | I ko ne nosi krsta svojega i za mnom ne ide, ne može biti moj učenik. |
Matej 10:38 Ko ne prihvati svoj mučenički stub* i ne ide za mnom, nije me dostojankrst je simbol životnog tereta u Isusovim rečima...uzimanje sopstvenog krsta ima značenje preuzimanja potpune odgovornosti za svoj život...za sve svoje grehove...
Matej 10,38 I koji ne uzme krsta svojega i ne pođe za mnom, nije mene dostojan.
Marko 8,34 I dozvavši narod s učenicima svojima reče im: ko hoće za mnom da ide neka se odreče sebe i uzme krst svoj, i za mnom ide.
Luka 14,27 I ko ne nosi krsta svojega i za mnom ne ide, ne može biti moj učenik.
krst je simbol životnog tereta u Isusovim rečima...uzimanje sopstvenog krsta ima značenje preuzimanja potpune odgovornosti za svoj život...za sve svoje grehove...
Marko 8,34 I dozvavši narod s učenicima svojima reče im: ko hoće za mnom da ide neka se odreče sebe i uzme krst svoj, i za mnom ide.
Luka 14,27 I ko ne nosi krsta svojega i za mnom ne ide, ne može biti moj učenik.
Ti znaš kako se pisalo slovo 'tau' i da li je bilo malo ili veliko slovo i to znaš.To ti nisu dokazi u ozbiljnoj analizi jer druga strana (u ovom slučaju jehovini svjedoci) se poziva na pogrešan prevod stupa u krst (po mome hrvatskom-križ).
Zato je protiv njihove pričice dokaz iz starog zavjeta gdje su anđeli Židove u Jeruzalemu označavali na čelima sa hebrejskim znakom (slovom) "tav" koji je u obliku križa. To su starozavjeti primjeri spašavanja pod križem!
Ezekiel 9:6: Starce, mladiće, djevojke, djecu i žene pobijte do uništenja! Ali ne dirajte ni u jednoga, koji nosi na sebi Tau! Počnite od moga svetišta" Oni počeše od ljudi, starješina, što su stajali pred hramom.
A nakon toga im možeš servirati hrpu dokaza kako su se rani kršćani odnosili prema tom "proroštvu" iz Ezekilja... i slučajeve iz prvih stoljaća upotrebe križa kao simbola. Protiv tega svega oni ne mogu ništa. Onda smrad mržnje na križ nestaje.
Onda ih još nakon toga upitaš kako bi mogao izgledati pečat Sina Čovječjeg na čelima sa Kristovm dolaskom. Neki oblik mora imati! Kao i znak na nebu (Matej 24:30) kako će izgledati jer će se narodi preplašiti tog znaka? I ti jehovini svjedoci će se upišati u gaće kad na nebu budu vidjeli križ.
KRIŽ U STAROM ZAVJETU
pa zna se, T, tako se i krsni znak pravi, i to ti je toTi znaš kako se pisalo slovo 'tau' i da li je bilo malo ili veliko slovo i to znaš.
Samo mi reci kako?
ŽIvotinje se žigošu od strane ljudi.To ti nisu dokazi u ozbiljnoj analizi jer druga strana (u ovom slučaju jehovini svjedoci) se poziva na pogrešan prevod stupa u krst (po mome hrvatskom-križ).
Zato je protiv njihove pričice dokaz iz starog zavjeta gdje su anđeli Židove u Jeruzalemu označavali na čelima sa hebrejskim znakom (slovom) "tav" koji je u obliku križa. To su starozavjeti primjeri spašavanja pod križem!
Ezekiel 9:6: Starce, mladiće, djevojke, djecu i žene pobijte do uništenja! Ali ne dirajte ni u jednoga, koji nosi na sebi Tau! Počnite od moga svetišta" Oni počeše od ljudi, starješina, što su stajali pred hramom.
A nakon toga im možeš servirati hrpu dokaza kako su se rani kršćani odnosili prema tom "proroštvu" iz Ezekilja... i slučajeve iz prvih stoljaća upotrebe križa kao simbola. Protiv tega svega oni ne mogu ništa. Onda smrad mržnje na križ nestaje.
Onda ih još nakon toga upitaš kako bi mogao izgledati pečat Sina Čovječjeg na čelima sa Kristovm dolaskom. Neki oblik mora imati! Kao i znak na nebu (Matej 24:30) kako će izgledati jer će se narodi preplašiti tog znaka? I ti jehovini svjedoci će se upišati u gaće kad na nebu budu vidjeli križ.
KRIŽ U STAROM ZAVJETU
SImon preuzima križ tog Isusa.krst je simbol životnog tereta u Isusovim rečima...uzimanje sopstvenog krsta ima značenje preuzimanja potpune odgovornosti za svoj život...za sve svoje grehove...
Ne bi trebalo tako biti. No žig je jedno a pečat drugo.ŽIvotinje se žigošu od strane ljudi.
kada nemas argumente ides na galamuNemaju JS što proučavati jer vi u svojoj organizaciji
Ne bi trebalo tako biti. No žig je jedno a pečat drugo.
...a zamisli kad bi ti pravilno shvatao Bibliju,kolike bi se blamaze postedeo...i ne samo na forumu.Zamisli da Muhamed trazio da udare pečat na ljude ..Ti bi prvi skočio da ga ocrniš.
Licemjerje ja problem koji ne boli nažalost.
Kad otvorim temu o žigu zvijeri 666 koji dolazi iz islama vidimo se...Zamisli da Muhamed trazio da udare pečat na ljude ..Ti bi prvi skočio da ga ocrniš.
Licemjerje ja problem koji ne boli nažalost.
Ovo je bio čovjek u rukovodećem tijelu kad se je vaša krivotvorena biblija krojila...on piše o svemu... Vaši ljudi koji su pobjegli od vas sve su priznali.kada nemas argumente ides na galamu
Ti znas sta mi imamo a sta ne ma idi ti si bio tamo kada smo prevodil iBibliju
dakle pises nebuloze
JS su strucnjaci za Bibliju ako nisi znao
Budi covjek slova su manje bitna.Kad otvorim temu o žigu zvijeri 666 koji dolazi iz islama vidimo se...