Kršomi svaki dan apdejt vajbera?!?

mario80

Legenda
Poruka
70.573
Svaki dan isto, apdejt vajbera.
IMG_20240829_234101.jpg

A ovo je novitrt, neda mi da uđem u aplikaciju mora da odradi prvo apdejt. Svaki dan po 5-6 aplikacija nekada i 10 redom?!??
Screenshot_2024-08-29-14-41-54-937_com.android.vending.jpg

Da posto koristim sve, viber, telgram telegram plus, wa , sa istim korisnicima, mogu da kazem da je viber poprilicno los iako ga turci vole, wa ima najcistiju vezu i najjacu , nekad poblesavi ali to je retko...obicno je krvi protok jednog ili drugog....telegram i telegram plus, plus je dobar za transfere velikih datoteka i filmova...za razgovore mi je gori od wa..

pc konzola, viber je otpao previse cesto menjaju a traze verifikaciju...
WA koriste cak i servisi za dostavu provereno i taksi sluzbe...
Telegram i telegram plus se koristi u rusiji i ukrajini sad dok se rokaju...jedno vreme su ga koristile srpske tutke i droljice ne znam zbog cega...

postoje zatvorene chat mreze, kad su nove, sve je ok, zenske normalne, hoce nece isto kao i uzivo , cak je sve nalik uzivo npr ti si u gradu , one u gradu , pitas hocete da se nadjemo za 5 min, hoce sve, nema tu dejta, nego kao da se znate sto godina...

posle dodju ebaci , foliranti , folirantkinje koje pocnu da dizu cenu , pocnu poruke tipa samo zene, samo nabildovani i slicno ...i od toga posle imas gomilu drkadzika i drkadzija, iako se trpaju kao ludi , ali iz bede....zaboravih kako se zove ona mreza gde se svi prave da su zbog ljubavi a ustvari su zbog trpanja..znacete , nije badoo ali slicno...

Ja sam Viber odavno prestao da koristim ... sad je WhatsApp dosta ažurniji i bolji a da ne računam Facebook Messenger
Mene je viber bio blokirao bez ikakvog objasnjenja,deinstaliranje i instaliranje ponovo nije pomoglo.Mada pretpostavljam sta je razlog,jer se desilo za vreme korone a ja sam delila ono sto je pokusavano da se sakrije.Toliko o tome koliko privatnosti se ima.
Tako da V i ja nikako nismo u ljubavi...

Zavisi koliko lažne memorije ti uvale.
Нису ти увалили никакву лажну меморију, него си узео сиротињски модел телефона намењен за земље Трећег света из 2020 године.То је модел за становнике Бангладеша или Камеруна, који повремено нешто погледају на интернету(када имају приступ интернету) а не висе по цео дан на нету.

Нису ти увалили никакву лажну меморију, него си узео сиротињски модел телефона намењен за земље Трећег света из 2020 године.То је модел за становнике Бангладеша или Камеруна, који повремено нешто погледају на интернету(када имају приступ интернету) а не висе по цео дан на нету.
Lepo sam ja rekao da je A1 vip za afriku i srbiju pa ti vidi.

Мене су терали да узмем нов телефон нудили ми те кинеске телефоне али сам се определио за мање зло узео моторолу мото е 6с и ево и дан данас ме служи и онако је узет пре 3 година

Мене су терали да узмем нов телефон нудили ми те кинеске телефоне али сам се определио за мање зло узео моторолу мото е 6с и ево и дан данас ме служи и онако је узет пре 3 година
А Моторола није кинески телефон, као што Леново није кинески бренд него ИБМ.

Back