mario80
Buduća legenda
- Poruka
- 37.262
Posle razgovora čekam da mi osoba pošalje sms sa adresom i ništa mi ne stiže. Gledam forum čitam pijem kafu i telefon totalno zaglavi. Svetli displej i ne reaguje uopšte. Onda se posle jedno 10 minuta ugasi i tako stoji ne reaguje uopšte skroz mrtav. Posle jedno 15 minuta se pokreće valjda se restartovao. Tek tada mi izbacuje mejlove i sms poruke da su stigle. Uđem u sms piše da mi je sms poruka stigla pre sat vremena.
Naravno izgubio sam taj posao za danas. Dal je moguće da su ovi kineski telefoni potpuno neupotrebljivi posle TAČNO godinu dana? Koja je poenta garancije od dve godine ako se kineski telefon raspadne već posle godinu dana? Kako provajder očekuje ugovor na 2 godine ako telefon crkne već posle manje od godinu dana?
Naravno izgubio sam taj posao za danas. Dal je moguće da su ovi kineski telefoni potpuno neupotrebljivi posle TAČNO godinu dana? Koja je poenta garancije od dve godine ako se kineski telefon raspadne već posle godinu dana? Kako provajder očekuje ugovor na 2 godine ako telefon crkne već posle manje od godinu dana?