KROFNA BAR U SUBOTICI

dragan.su

Početnik
Poruka
1
drustvo,neznam jeste li probali krofne ,sto se mogu kupiti u onom krofna baru.ja sam se odusevio.nije neka posebna cena,mislim prihavtljive su,ali su super.sviddela mi se ona dupla coko.ali sam jos cuo da neki sajt organizuje nagradnu igru i deli krofne,dali ste nesto culi o tome,interesuje me.deluje mi smesno i zanimljivo:D

Ju, ju, gde se nalazi taj krofna bar?
Mmmm, dušu dalo za moj dijabetes!
1215400260krofna_dupla%20bela.png

Evo sam danas fotkala. Nalazi se preko puta Maxi-ja.

Bila sam juče tamo...dobila sam besplatno....naime, imali su akciju na eko benzinskoj pumpi i kad se tankira za odredjen iznos dobije se vaučer za krofnu...ja to dobila još sredinom decembra, skoro sam i zaboravila...juče uletim i pitam jel važi još , i kažu da još danas mogu iskoristiti...imaju veliki izbor, ja sam uzela sa filom od višnje...super je...inače jedna je 50 din...

[/SPOILER]

Bila sam juče tamo...dobila sam besplatno....naime, imali su akciju na eko benzinskoj pumpi i kad se tankira za odredjen iznos dobije se vaučer za krofnu...ja to dobila još sredinom decembra, skoro sam i zaboravila...juče uletim i pitam jel važi još , i kažu da još danas mogu iskoristiti...imaju veliki izbor, ja sam uzela sa filom od višnje...super je...inače jedna je 50 din...

Ju, ju, juuuuu, 50 dinči za jednu krofnicu, ta nije valjda od zlata, sutra oma pravim, će se nabokamo i posle svi đuture kukamo zbogradi holesterola, ali baš me briga, toliko nahvaliste krofince da eto moram da izjem par komaTa oma sutraz:)

Back