commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Бл:"И видео сам какве напоре чини светско зло да би оцрнило Свету Цркву, непорочно Тело Христово! Њу ће пре свега јавно срамотити у свим новинама, на радију и телевизији. Јевреји са словенским презименом ће на све начине излагати духовништво и православне јавном подсмеху, ругати се њиховим обредима, постовима, начину живота и свему томе сто је одувек била основна способност за зивот. У саму Цркву, медју духовниство бице слано хиљаде и хиљаде покатолицених русилаца Православља."
Бл:МИ СМО ЗА ТЕХНОЛОШКУ СУПЕРИОРНОСТ ТАКОЂЕ. САМО ПОЛИТИЧКО УРЕЂЕЊЕ ДА БУДЕ ПРАВОСЛАВНО.
СТАЛЕЖНА МОНАРХИЈА
КАКВА БРИТНИ. ЧОВЕЧЕcommodore:Evo, ja Post NIKAD NE BIH spomenuo sem afirmativno, Obrede Pravoslavne OBOZAVAM, ne dam nikom da napada Crkvu.
...
STA CES SAD?
Ti i ja imamo spor oko 1 tacke.
Sta ces ti da kazes kad u toj staleskoj Srbiji ja budem hteo da dodje Britni Spirs u Beograd i da odrzi koncert?
Данас нажалост нема, али БИЋЕ АКО БОГ ДАurospo:Bl brate kazi nam neku zemlju koja je stalezna monarhija? Mislim, po uzoru na koju to drzavu i nasa treba da postane takva, da vidimo kako je kod njih i kako u danasnjem vremenu izgleda takvo uredjenje pa da odlucimo, ovako se prica napamet.
Pobunjenik:Многи медији скрнаве српски језик, па тако осим усташке латинице почињу и да страна имена пишу у оригиналу, баш као што то раде њихови идоли који су побили преко милион Срба.
U filmu Majkla Mura "Fahrenheit 9/11" ima lepa scena u kojoj neki daju podrsku Bushu za vodjenje prave politike... medju kojima je i Britni sa prljavom u fronclama farbanom plavom kosom gde zvace zvaku i prica u isto vreme, kao zadnja da ne kazem sta.... podrska do jaja...Bushovihcommodore:Sta ces ti da kazes kad u toj staleskoj Srbiji ja budem hteo da dodje Britni Spirs u Beograd i da odrzi koncert?
hm da samo ono kanapce oko vratara-ta-tat:Ciaoske Marlon.... kako su ti lepe grudi![]()
commodore:a dobri ti sifoni batice...![]()
![]()
jel to neka anderkaver akcija za DITU?![]()
![]()
![]()
marlon:Nije АНДРКАВЕР већ ТОПКАВЕР видиш да има сисодржач![]()
Pa sta treba da stavim Zivana pardon Krstana (aut. precasna Gazdarica) pa da nabijam komplekse samom sebiveKsla:pa sekretaru DITA mogao bih
se sloziti sa vama ali ipak
da li ste razmisljali da ipak
postoji mogucnost da
nekim damama koje
slicno talandaraju
nabijete komplekse![]()
pa zhivan je vec neko vreme u shetnjimarlon:Pa sta treba da stavim Zivana pardon Krstana (aut. precasna Gazdarica) pa da nabijam komplekse samom sebi![]()
![]()
![]()