Krnjo-Jugo-nostalgija

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Vidim da su neki ljudi nostalgični za KRNJOM Jugoslavijom (Saveza Republika Yu).
Razlozi su: veći suverenitet, pristojnija vojska, sportski uspesi, muzika devedesetih, smatraju i da su ljudi tad bili bolji, deca se igrala napolju i takve priče...

Da li ste krnjo-jugo nostalgični i zašto?

Vidim da su neki ljudi nostalgični za KRNJOM Jugoslavijom (Saveza Republika Yu).
Razlozi su: veći suverenitet, pristojnija vojska, sportski uspesi, muzika devedesetih, smatraju i da su ljudi tad bili bolji, deca se igrala napolju i takve priče...

Da li ste krnjo-jugo nostalgični i zašto?

Ja nisam Sugonostalgican i nikad bio.
Velika zasluga za ovo sto nam se dogadja su govnjarski Sugosloveni

ne slusam domacu dance muziku iz 90ih pa nisam ni primetio,vrlo moguce da tako nesto postoji,jer narod je ovde naopak,nedostaju mu ratovi,sankcije,inflacija,bombardovanje,restrikcije,redovi za hleb i zejtin.Meni licno su 90 bile obelezene odlicnim detinjstvom sto ne bih mogao reci za vecinu,meni ne nedostaje taj period zivota a posebno mi ne nedostaje srj sa onom smesnom himnom.Ta krnjojugostalgija je ipak minorna pojava za razliku od jugonostalgije.a ljudi su mozda bili bolji jer su nedace tek pocele pa su jos imali neke snage i volje a sad posle svih ovih godina narod je postao mrtva raga eto objasnjenja.

Back