Кркуша не би у владу?

Poruka
24.255

ПУПС саопштио да је процес формирања владе још увек отворен и да ће се видети хоће ли бити трећег покушаја. Милан Кркобабић изјавио да ПУПС неће потписати коалициони споразум и да није задовољан третманом у преговорима око формирања нове владе. Председништво Партије уједињених пензионера Србије данас одржало састанак који је трајао скоро четири сата, сазнаје РТС.
15.56 - Процес за формирање владе још увек је отворен, видећемо да ли ће бити трећег покушаја. ПУПС неће потписати нацрт коалиционог споразума у овој форми, јер није прецизан и ПУПС није задовољан третманом током преговора, рекао Милан Кркобабић.

15.00 - Завршена седница Председништва ПУПС-а.

Процес формирања владе Србије је још увек отворен и видећемо да ли ће бити трећег покушаја, изјавио члан потпредседник ПУПС-а Милан Кркобабић и додао да та странка неће потписати нацрт коалиционог споразума у овој форми, јер није прецизан. ПУПС није задовољан третманом током преговора око формирања нове владе Србије.

jovan-krkobabic.jpg


Председништво Партије уједињених пензионера Србије данас одржало састанак који је трајао скоро четири сата, сазнаје РТС.

Лидер ПУПС-а Јован Кркобабић рекао је раније да странка није учествовала у изради текста споразума, већ да су то учиниле СНС, СПС и УРС. "Овде се ради о држави и мора се стрпљиво и мудро разговарати", нагласио је лидер ПУПС-а, али и додао да до сада није учествовао у разговорима коалиционих партнера.

"Ми ћемо разматрати тај материјал, без обзира на то што су се према нама понели некоректно", закључио је Кркобабић.

Мандатар за састав владе и лидер социјалиста Ивица Дачић рекао је да је договор коалиције СПС–ПУПС–ЈС да се иде заједно у владу или да не иде нико.

Поједини медији објавили су недавно, позивајући се на изворе у ПУПС-у, да та странка практично не учествује у преговорима о влади.

Уместо да у разговорима о влади учествујемо као равноправан партнер, сведени смо на декор за ТВ камере. Бићемо у влади искључиво ако нас третирају с поштовањем и ако наша три кључна принципа буду уважена, кажу у ПУПС-у.

У ПУПС-у су рекли да су посебно огорчени због прљаве кампање која се против њих води у медијима. Приче о томе да функционери ПУПС-а траже за себе места гувернера НБС, директора Развојне банке, министра трговине или директора БИА, "обична су подметачина", како би се нарушио углед и смањио потенцијал ПУПС у преговорима о влади, наводе у ПУПС-у.

Потпредседник странке Милан Кркобабић каже да ништа није тражио нити ће тражити приликом састављања нове владе.

:klap:

То Крле легендо!

Буди истрајан, непопуштај!

Још једна влада у којој ти кројиш буџет би била неиздржива.
:ok:
 
Poslednja izmena:
palma je jedno a krka je drugo..da ne moze ne bi se ovim ni bavili

Ko ne shvata da su pregovori sps+sns+urs šarena laža kojom treba da se dobije na vremenu
i ko nije čuo Botu juče, kad je na konstataciju Dragana Bujoševića u Stavu Srbije, da se emisija bavi odlaskom DS-a u opoziciju,
rekao polako..., nije još sve gotovo, ne treba ni da bavi ovom temom.
 
Ма Коштуница не сме да уђе јер би то било јасно да ова нова влада неће водити никакве евроинтеграције. Овако је то замаскирано.

Евроинетграције су изговор за пљачку народа и растакање оног што је остало од државе.
 
Ма Коштуница не сме да уђе јер би то било јасно да ова нова влада неће водити никакве евроинтеграције.Овако је то замаскирано.

Nemoj da se šališ sa nama molim te, sa ovako ozbiljnim avatarom.

Nikolić neće voditi politiku evrointegracija? Majko moja mila pomozi mi ....
 

Back
Top