- Poruka
- 11.679
planiras da zivis 180 godina?Pa dobro. Nadam se da ću imati krizu srednjih godina oko 90-te.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
planiras da zivis 180 godina?Pa dobro. Nadam se da ću imati krizu srednjih godina oko 90-te.![]()
A sta je to andropauza ?zene nemaju krizu srednjih godina..one imaju menopauzu..to je 5 puta gore..![]()
То је ексклузива за људе који имају паре. Сиротиња мора да ћути и да трпи.Da li zene drma kriza srednjih godina ili je to ekskluziva samo za muskarce?
I misli da je to sve normalno?То је ексклузива за људе који имају паре. Сиротиња мора да ћути и да трпи.
Da li zene drma kriza srednjih godina ili je to ekskluziva samo za muskarce?
Minimum. Kažu da je prvih 100 zahebano. Posle 'ladovina...planiras da zivis 180 godina?
kad muskarac mora pobjeci iz kuce za vrijeme menopauze..A sta je to andropauza ?
nije lose tokad muskarac mora pobjeci iz kuce za vrijeme menopauze..
ofarbaju se u plavoa sta zene rade kad ih drmne?
Nemam pojima šta je kriza srednjih godina. Meni je sve bolje sa godinama
Svako ima neke svoje krizne god u životu, ne verujem da se svima dešava isto. Meni je teže bilo kad sam bila klinka u svakom smislu. A sada samo ubirem plodove.
plavusa sada ?ofarbaju se u plavo![]()
jel si ti ono bese plavusa?ofarbaju se u plavo![]()
pocetak je uvek tezak, a ni kraj nije nista boljiMinimum. Kažu da je prvih 100 zahebano. Posle 'ladovina...
Naravno, samo sto zene ispoljavaju operacijama pa se unakarade a vi kroz predmete i svalerke. Mrtva trka ko je ludjiDa li zene drma kriza srednjih godina ili je to ekskluziva samo za muskarce?
najzad pametan komentarNaravno, samo sto zene ispoljavaju operacijama pa se unakarade a vi kroz predmete i svalerke. Mrtva trka ko je ludji
To je kod žena trenutak kada im hormoni usahnu pa potpuno polude. Onako natrule utežu se i nameštaju pa postaju pravi seksualni predatori!
Još gore su nego mi.Da li zene drma kriza srednjih godina ili je to ekskluziva samo za muskarce?
Veruj mi, veća je verovatnoča da proleti leteči tanjir iznad slavije nego da ja pogrešim vezano za ženena kakve li vi zene nailazite![]()