- Poruka
- 124.893
Da li zene drma kriza srednjih godina ili je to ekskluziva samo za muskarce?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li zene drma kriza srednjih godina ili je to ekskluziva samo za muskarce?
nego?Da, samo nije u istom dobu zivotnom kao kod vas ..
Nego kasnite i sa tim, kao i sa ostalim stvarima ...
Nema. One imaju menopauzu.Da li zene drma kriza srednjih godina ili je to ekskluziva samo za muskarce?
.. ili padnu u depresiju, sto bude najgore.a sta zene rade kad ih drmne?
za muskarce se zna
ili nadju mladju svalerku ili kupe kola
i muskarci to isto imaju ali se ne manifestuje bas kao kod njihNema. One imaju menopauzu.
I klimax
ili kao duska jovanic obuku sto kraci minic i puste sto duzu kosu.. ili padnu u depresiju, sto bude najgore.
Na neki nacin ovo je tacno.Nema. One imaju menopauzu.
I klimax
A kako se manifestuje kod njih?i muskarci to isto imaju ali se ne manifestuje bas kao kod njih
mislis zene se svalerisu uvek bez obzira na godine?mislim da svaleracije nemaju ovde veze sa tim godinama...
nemam pojma, kad dodjem javicu tiA kako se manifestuje kod njih?
.. mislim, nema veze s tim periodom.mislis zene se svalerisu uvek bez obzira na godine?
Ništa sise, nisam se zarozala (bar mislim?) samo sam luda ko struja a švaleracija mi je zadnja na pameti. Ima li neki priručnik kako treba da se ponašamo?Na neki nacin ovo je tacno.
Ali postoji period, varijacije od 45+ recimooo, kad ulaze u sve to, pa se prakticno poklapa...
A sta rade? Neke stavljaju vestacke sise i dupeta. Neke se zarozaju , mislim da svaleracije nemaju ovde veze sa tim godinama...
ovo ti najjaca izjava ovdenemam pojma, kad dodjem javicu ti
Nisi ti jos u tim godinama ....Ništa sise, nisam se zarozala (bar mislim?) samo sam luda ko struja a švaleracija mi je zadnja na pameti. Ima li neki priručnik kako treba da se ponašamo?
kako si looda ko struja ako se ne svalerises?Ništa sise, nisam se zarozala (bar mislim?) samo sam luda ko struja a švaleracija mi je zadnja na pameti. Ima li neki priručnik kako treba da se ponašamo?
Znaci mora da bude luda da se svalerise ?kako si looda ko struja ako se ne svalerises?
Bolje da kasnim nego da žurim sa životom.Nego kasnite i sa tim, kao i sa ostalim stvarima ...
Bolje da kasnim nego da žurim sa životom.
Pa dobro. Nadam se da ću imati krizu srednjih godina oko 90-te.Zavisi u kojim to stvarima kasnis ... a gde to zuris ili ne ..