Krivo mi je

Krivo mi je što se nerviram oko stvari koje ne mogu da promenim
Krivo mi je što razmišljajući o nekome/nečemu sebe dovedem u stanje da se jako razbesnim ili rastužim
Krivo mi je što nisam fleksibilnija,što lako planem,što pridajem važnost stvarima koje su totalno nebitne

Da dodam-krivo mi je i sto sam pre 5 godine bacila svoj prvi dnevnik,bzv .
Krivo mi je sto sam se ugojila i nista ne cinim po tom pitanju i sto mi je izigovor za sve u zivotu da nemam vremena.
Izvinjavam se ljudima koji kazu da se ova tema ponovila al ja nisam videla na krstarici ni jednu do sada,a inace dolazim vise od godinu dana ovde samo sto nisam do sada nista pisala pa se mozda pojedinima cini da sam potpuno nova.Sad mi je krivo sto temu nisam nasla
Neko je pominjao dredove i htela bih samo reci da se mogu praviti i uz pomoc heklice i super izgledaju,a kosa se ne "spaljuje",ja sam ih drugarici popravljala letos.

Krivo mi je sto nisam bolje osmislio svoj zivot kada je trebalo!
Krivo mi je sto sam mnoge stvari ispustio iz ruku!
Krivo mi je sto sam uzrok tolike tuge i jada za neke osobe...
Krivo mi je STO SAM ZIV!!! :cry:

Krivo mi je sto mi se unistilo naj prijateljstvo do sada...i to samo zbog moje i njene tvrdoglavosti (vise moje) i malo zbog mojih roditelja (u vezi sa predhodno recenim)

Krivo mi je sto nisam imala vise hrabrosti i odlucnosti u pojedinim trenucima, krivo mi je sto sam nesnalazljiva, krivo mi je sto ne mogu da zivim u inostranstvu, krivo mi je sto Zoran Djindjic vise nije ziv...

Moglo bi da mi bude krivo zbog brojnih sitnica koje nisam uradila...i ranije mi jeste bilo krivo zbog toga...Vise nije, ne vredi se vracati u proslost, samo gubis vreme...
Sad mi je sve pravo cak i ono sto je krivo...

Selena:
Krivo mi je što se nerviram oko stvari koje ne mogu da promenim
Krivo mi je što razmišljajući o nekome/nečemu sebe dovedem u stanje da se jako razbesnim ili rastužim
Krivo mi je što nisam fleksibilnija,što lako planem,što pridajem važnost stvarima koje su totalno nebitne

Selena,jako si me iznenadila, pa ovo sam ja htela da napisem. A dobro je to napisati, pa ti kad procitas bude smesno sta je tebi ustvari krivo!

krivo mi je shto sam ovakva, al se ne menjam
naebacu
i ocu chips..ma i ne mora al mozhe
a on je slan i goji i kvarizube ali ja cu ga verovatno kupiti. krivo mi je zato
?

krivo mi je sto sama sebe cinim nesretnom, a probala sam da to promijenim i ne ide.
Krivo mi je sto sreca kratkpo traje
Krivo mi je sto nisam odrzala obacanje sebi
Krivo mi je sto sam zaboravila kisobran i sto uvijek nesto zaboravim
Krivo mi je sto moram da placem
Krivo mi je sto ne volim sebe vise
Krivo mi je sto nisam kao sav normalan svijet
Krivo mi je sto sam Neprilagodjena

LUDICA:
krivo mi je sto sama sebe cinim nesretnom, a probala sam da to promijenim i ne ide.
Krivo mi je sto sreca kratkpo traje
Krivo mi je sto nisam odrzala obacanje sebi
Krivo mi je sto sam zaboravila kisobran i sto uvijek nesto zaboravim
Krivo mi je sto moram da placem
Krivo mi je sto ne volim sebe vise
Krivo mi je sto nisam kao sav normalan svijet
Krivo mi je sto sam Neprilagodjena
A meni sto mislis da se to samo tebi desava. svako nosi svoje pa mu tudje izgleda lakse .Kazem ja sebi pa se i ja ubedacim a onda procitam takav neki postic i vratim se u vinklu.

Back