Visok sam 178-179 cm od prilike i jako mi je krivo što nisam visok. Dve devojke su me odbile jer sam prevsie nizak. Inace visoke su obe oko 165 cm.
Ако она обује штикле или платформе ти можеш да се осетиш лоше и онда имаш неке момачке не баш примерене моменту реакције - то су реални женски страхови кад се ради о висини.
Такође,има кик боксера који су ниски и веома знају да буду агресивни у изласку до те мере да их неко извади напоље и каже им да се бију са себи сличнима,не са обичним особама изазивају неред.То ко једном види заувек остане урезано у сећање,нема везе да ли се десило пре двадесет и једну годину или пре десет година,пре годину дана или прошле вечери.Није уопште,али уопште свеједно јер се не зна како момак који је низак или нижи реагује.
Da stvar bude gora nizi sam od mog oca koji je visok 182-183 cm i majka mi je visoka za zenu 170 cm. A i sestra mije visoka 170 cm.
Јеси здрав,имаш руке,ноге,све видљиве зубе,здраве очи,оба бубрега,здраву кичму и тако даље и томе слично?
https://exxxperiment.net/2020/06/17/budala-debil-moron-kreten-imbecil-idiot/
Не дискриминиши те особе и не навлачи себи беду на врат тј.негативну енергију понављањем речи језивог значења безвезе.
ali se osecam ugorzeno u Srbiji.
Благо анксиозно,депресивно,несигурно,несхваћено или шта већ на психичком нивоу могуће дете да се дешава,не би био ни једини ни последњи.
Imam 21 godinu i uvek sam imao kompleks prilaziti devojka.
Шта би дала за твоје године а ова сазнања данас да променим шта могу у животу,млад си и имаш двоумљења што је уобичајено.
Ali sad sam se oslobodio i kad sam poceo u roku od 2 meseca me zestoko izvrdjeale na osnovu visine.
Наишао си на такве којима не одговараш,склониш се јер то може да буде и од анксиозности или панике реакција,може од агресије ал' агресивна ти не треба у тим годиницама.
Ne znam sta da radim nisam bogat
Нити ћеш да будеш и не треба да се поредиш са онима који јесу јер Ђоковић је један,Богдан Богдановић исто,певачи,глумци и остали спадају у изузетке.
Поштено радиш за минималац,битно је да радиш и гледаш да ти шефови уписују правилно и уплаћују доприносе које треба да би једног дана имао пензију.
(Делује далеко ал' очас посла ћеш напунити тридесет година,тридесет осам,четрдесет пет,педесет,шездесет а требају ти године уплаћиваног стажа,доприноса као и рада за то.За сад је минимум петнаест,док стигне твоје време видећеш колико ће да буде.)
?